Незрозумілі повідомлення від Ощадбанка

Проблема вирішена
SergiyMitlosh
Я, був переконаний, що такий ЖАХ, як співпраця з ''Ощадбанк'' був завершений восени 2018 року!
Історія: свого часу, в мене з'явилася зарплатна картка цього банку, в якій був закладений кредит 1500 грн. (від якого неможливо було відмовитися). Абсолютно випадково я скористався частиною цього кредиту, через декілька днів мною була погашена вся заборгованність. Оплачено все, що вимагалося! УРА! Питання закрите!!! Я так вважав. Але!!!
Пройшло 1,5 року, і… сьогодні я отримав повідомлення про те, що необхідно виконати платіж 12,91грн ( майже 13грн), якщо цього не зробити банк нарахує пеню!!!
Я нічого не розумію!!! Телефоную на гарячу лінію. Мене просять повідомити номер картки і тд. і тп. Чому я, повинен це слухати? Чому я, маю витрачати свій час? Чому? Чому? Чому?
Ощадбанк
Доброго дня! Скоріше за все, це повідомлення було направлено вам помилково. Для детальної перевірки ситуації, ви можете звернутись до контакт-центру банку 0800-210-800, або залишити заявку на нашому сайті і ми самі вам передзвонимо. https://www.oschadbank.ua/ua/callback

innaturbova
innaturbova
16 квітня 2020, 22:21
Когда прощаетесь с банком идете и закрываете все счета и карты. Банки часто любят снимать за обслуживание неактивных карт

Курс валют в Ощадбанку

PLN 11.1 12
USD 43.35 44

Курс валют в Ощадбанку

PLN 11.1 12
USD 43.35 44
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Незрозумілі повідомлення від Ощадбанка