Мінфін - Курси валют України

Встановити

Поверніть доларовий депозит !!! П"ЯНКА НА РОБОЧОМУ МІСЦІ!!!!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Ruslan1997 9 квітня 2020, 3:46
Відділення за адресою: Львів, вул. Валова, 9
Доброго часу доби. Я, як і моя дружина — люди з інвалідністю і виживаєм на свої пенсії. Більше двох тижнів назад я звернувся у відділення (Львів, вул.Валова), щоб забрати свій доларовий депозит (який закінчився). Мені сказали, що зараз $ немає, але як будуть, мені подзвонять(через день-два), чого і не сталось! Прочекавши 3 дні, 26 березня близько 16.00, я повторно пішов у відділення. Підійшовши до 6-ї (валютної) каси, я побачив, що там перераховують $. Побачивши мене, віконце каси зразу зашторили, а до мене вибігла зав.касою Ольга, і дивлячись мені в очі, сказала, що $ немає, а перераховують вони гривні!!! Вона на папірчику написала мені стац. телефон: 295-85-14 і сказала, що мені вже ніхто не буде дзвонити і щоб я сам дзвонив! Я був шокований такою брехливою і нахабною поведінкою! І це за свої ж гроші! Близько 16.30 я подзвонив на гар.лінію (оператор Шульга Аліна) і озвучив 3 претензії:
1) Неповернення $-го депозиту;
2) Нахабна брехня;
3) Провокація порушення режиму карантину, так як мені дзвонити відмовились і дали стац. ном. телеф., щоб я сам дзвонив! А стац. телефону у мене немає! І тепер мені треба до них ходити! Я сказав, що не дай Бог, якщо я із-за цього захворію на короновірус, нехай готуються до суду і оплачувати моє лікування!
Коли 30 березня мені знову сказали, що $ немає, я пішов до нач.відділення(Бурлака Віталій). Він зафіксував мої данні і сказав, що буде тримати на особистому контролі і подзвонить, як тільки $ з«являться. Не дочекавшись дзвінка, 7 квітня я знову завітав до цього діяча. Близько 13.15 я почув за його закритими дверима голосні емоційні розмови. Аж тут вийшла якась дівчина і спитала, з яким я питанням, а я, знову постукавши в двері Бурлаки, зайшов у кабінет… І тут я знову був шокований: у нього в кабінеті якась „делегація“, всі в білих сорочках, і на столі БАТАРЕЯ ЛІТРОВИХ ПЛЯШОК РОЗЛИВНОГО ПИВА!!! Всі були без масок, чим порушили вимоги Постанови КМУ від 02.04.20 №255. Я так зрозумів, що у нього обід. Я прийшов в 14.30. Постукав, але двері знову були зачинені. Через деякий час він вийшов, закривши за собою двері (весь червоний, очі блистять і з перегаром). Коли я сказав, що чекаю свої гроші і коли я зможу їх отримати, а він хамовито і агресивно відповів: „То чекайте“, це було останньою краплею.
В 14.50 я зателефонував на гар.лінію (оператор Чернишенко Ірина) і виклав ситуацію.
Клієнтом Ощадбанку я є давно. Крім депозитних і кредитної карток у мене є і пенсійна. Але такого нахабства і вседозволеності я ще не спостерігав.
ПРОШУ:
1)Терміново повернути мій доларовий депозит;
2)Від вищевказаних посадових осіб чекаю пояснення і вибачення.
Якщо цього не відбудеться, буду змушений звертатись у вищі органи за підпорядкованістю.
Ощадбанк
Відповідь банку
10 квітня 2020, 11:57
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Ситуацію перевіримо та з вами зв'яжемось.

Коментарі - 10

+
0
Leon1978
Leon1978
9 квітня 2020, 10:33
#
Вы сами принесли деньги в Ощадбанк! Чегог вы тут панику сеете! Эта структура всегда так работала! Там же топы которые думают только про свои миллионные зарплаты и должности! Больше их ни чего не интересует! Сотрудники тут не причем!
Рыба гниет с головы! Вот и подумайте!
+
+15
StarFighter27
StarFighter27
9 квітня 2020, 13:22
#
1. Никто Вам это не сделает
2. Никаких извинений и объяснений не будет
Вы добровольно отдали деньги Ощаду. Всегда банк так работал и будет работать безнаказано. Ступайте сразу в полицию, если деньги есть
+
+15
Dromk
Dromk
9 квітня 2020, 22:28
#
Какой гадкий отзыв вы написали. Если вы давным давно клиент банка, то наверняка же не первый раз забирали свои деньги, и всегда без проблем. Неужели не понятно, что сейчас дефицит наличной валюты, люди массово забирают деньги. Подождите, выдадут и вам. Возможно кто-то заказал валюту раньше, ему в кассе и пересчитывали.
+
0
Ruslan1997
Ruslan1997
9 квітня 2020, 22:47
#
Ви, я так розумію, працівник цього банку?
+
0
Dromk
Dromk
9 квітня 2020, 23:00
#
Вірно розумієте. Тільки в іншому регіоні.
+
+15
donic1709
donic1709
10 квітня 2020, 7:28
#
Вы так считаете это нормально что человек забирает свой депозит более двух недель?и его всё кормят завтраками?если бы банк работал нормально,никто бы таких гадких отзывов и не писал!!!У меня такая же ситуация с ощадбанком...и в других банках проблем с наличной валютой уже нет совсем
+
+30
Dromk
Dromk
10 квітня 2020, 7:45
#
Нет, не считаю это нормальным. Нормально - это когда выплата день в день. Но сейчас форс-мажор. И вы не сравнивайте количество клиентов Ощада и других банков. Работаю в банке 6 лет. За все время не было ни разу, чтоб клиенту не вернули вклад. И вам вернут обязательно! Нужно оставаться людьми. Есть возможность подождать, подождите без паники. На сколько я понимаю, если бы ситуация у вас была бы безвыходная, вы взяли бы часть денег гривной.
+
+2
vadymbanker
vadymbanker
10 квітня 2020, 17:03
#
Сообщите о результате, если тут Представитель Банка поможет решить ситуацию.
+
0
RuslanRoman
RuslanRoman
10 квітня 2020, 19:34
#
Ошадбанк це збіговисько брехунів і шахраїв. Кажу так, бо сам постраждав від цих пройдисвітів
+
+4
инна александровна столярчук
инна александровна столярчук
10 квітня 2020, 21:21
#
Повністю згідна з тим, що це збіговисько шахраїв!!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Поверніть доларовий депозит !!! П"ЯНКА НА РОБОЧОМУ МІСЦІ!!!!