Не видають валютний депозит

Відділення за адресою: Дніпро, пр-т Гагаріна, 115
В мене закінчився строк депозиту, валюту перерахували на картку, але зняти її неможливо ні в якому відділенні банку Ощад. Мотивують тим, що нібито доллар закінчився повсюду в Україні. Навіть немає валюти в центральному відділенні в м. Дніпро (навіть 100 долларів немає). До цбого звертався в різні відділи банку, і кожному казали, що зараз валюти немає, їзжайте в те відділення, в якому клали валюту на депозит. На грячій лінії взагалі хлопець сказав, що замовити валюту не можна, а через три дні дівчина сказала, що замовити все таки можна, але поки в наявності у зв'язку з карантином немає. По факту персонал банку дурить людей та водить їх по колу. В депозитному договорі ні проякі карантини та невиплатою валюти у зв'язку з цим ні слова. Отже робітники банку з настанови керівництва відмовляються видавати гроші. І це при тому, що в іншому державному банку валюту з депозиту видають без проблем. По факту державний Ощадбанк порушує права вкладників та не видає їм їхні чесно зароблені гроші. Ганьба!
Ощадбанк
Доброго дня.
Звертаємо вашу увагу, що співробітники відділення банку вже приймають заявки на замовлення валюти для її видачі, замовлення валюти через контакт-центр здійснити неможливо. По термінах видачі коштів з рахунку вас зможе зорієнтувати співробітник відділення. Також, ви можете здійснити конвертацію з доларів в євро, при цьому курс за конвертацію краще, ніж у інших банків. Конвертація проводиться за курсом НБУ або ви можете отримати кошти в гривневому еквіваленті. Ситуацію, яка у вас склалася — перевіримо.

Oleksandrovich
Oleksandrovich
1 квітня 2020, 13:01
Навіщо мені ваша конвертація?! Поверніть мені гроші у тій валюті, у якій вони були вкладені!
vadymbanker
vadymbanker
3 квітня 2020, 2:18
Напишите о результате, если тут Представитель поможет.

Курс валют в Ощадбанку

USD 43.35 44