Працівники банку працюють без захисних масок
- Baronessa1988
- 20 березня 2020, 22:08
А ви думаєте, що працівникам їх привезли ті маски , чи антисептики! ???? Тримайся ,я вас розчарую! Всі ,кого я знаю , всі купували за свої гроші! Або привозили декілька масочок на 15 співробітників!)..
- Baronessa1988
- 20 березня 2020, 22:10
А ви думаєте, що працівникам їх привезли ті маски , чи антисептики? Тримайся ,я вас розчарую! Всі ,кого я знаю , всі купували за свої гроші Або привозили декілька масочок на 15 співробітників!
Відповідь на коментар Ощадбанку
Як же тоді ваша інкасація встигає вчасно забирати і доставляти готівку в велику кількість відділень, (а саме більше 2500)?? Не вішайте «лапшу на вуха» людям. Ощадбанк продемонстрував свою БЕЗвідповідальність перед СВОЇМИ працівниками і клієнтами банку в такий тяжкий час!
Курс валют в Ощадбанку
Це просто ЖАХ! Про яку соціальну відповідальність банку перед своїми працівниками і клієнтами даного банку можна тут говорити??!!! Країна на карантині, а Ощадбанк не турбується про здоров'я своїх працівників і клієнтів!!! І це при тому, що маски в Україні є!
Дуже хотів би, щоб це прочитали представники НБУ і відповідні контролюючі органи влади.
Відділення забезпечуються всім необхідним, та ми радимо уникати візитів до відділення, а проводити операції онлайн через Ощад24/7. Відсутність масок у відділенні, повязана з тим, що банк через велику кількість відділень, (а саме більше 2500) ще не встиг доставити їх до працівників, але ми працюємо над вирішенням даного питання і найближчим часом воно буде вирішено.