Мінфін - Курси валют України

Встановити

БЕЗГОТІВКОВА МОНЕТИЗАЦІЯ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
vik197577 16 січня 2020, 13:18
Доброго дня шановні фахівці Ощадбанку. Прошу Вас звернути увагу на роботу відділення 10023/018 що знаходиться в смт. Драбів по вулиці Центральній 24. Дане відділення обслуговує субсидіальні проплати пільгових категорій населення Драбівського району вірніше повинне проводити дані проплати, але чомусь вже третій місяць кошти перечислені Мінсоцполітики просто висять на балансі даного відділення і не перечисляються на рахунки постачальників комунальних послуг, це видно з електронного кабінету субсидіанта. Наявність особових рахунків в кабінеті видно, за необхідності можу надіслати скріншот кабінету. Чому в інших регіонах вже два місяці як проводяться проплати а Драбівський район знову буксує? Можливо потрібно провести кадрові зміни, призначити компетентне керівництво яке зможе організувати повноцінне і якісне обслуговування клієнтів Ощадбанку, а не псувати репутацію Ощадбанку. Бо із-за таких дій даного відділення дуже страдають тисячі пенсіонерів Драбівського району які змушені віддавати останні копійки зі своєї мізерної пенсії на оплату компослуг щоб не втратити субсидію, а кошти які були виділені їм на підтримку Україною в кращому випадку просто лежать на рахунках Ощадбанку а в гіршому випадку лежать на депозитних рахунках якихось ділків.
Ощадбанк
Відповідь банку
16 січня 2020, 14:16
Доброго дня! Ситуацію обов'язково перевіримо.

Коментарі - 4

+
0
Арина Макеева
Арина Макеева
22 січня 2020, 0:34
#
Шановний клієнте, прошу звернути вашу увагу на те, що відділення банку не займається виплатою Безготівкової монетизації субсидій, на балансі вашого відділення «вісіти» нічого не може, більш того відділення не знають інформації по субсидії і тимпаче не проводить виплату ! Цим займається сам Ощадбанк, але аж ніяк не його відділення в різних містах. Проблем того, що не проводиться оплата може бути декілька, нажаль я зараз не бачуть інформації по вашому особистому кабінету тому конкретно по вашому випадку не можу назвати причини не переоахування коштів банком, тому раджу зателефонувати до контакт-центру на безкоштовну цілодобову лінію 0800 210 800, повірте, вам нададуть вчю необхідну консюльтацію щодо монетизації пільг або субсидій. Дякую за увагу, всього найкращого.
+
0
Арина Макеева
Арина Макеева
22 січня 2020, 0:38
#
Шкода, що відповідь банку лише «ситуацію перевіримо», немає що й перевіряти невже ж не можна відразу надати відповідь тут, щоб це перечитали інші клієнти в яких є таке ж питання.
+
0
evgenhtc87
evgenhtc87
18 квітня 2021, 10:02
#
Почему у меня в марте не пришла монетизация?
+
0
ирина щербак
ирина щербак
4 липня 2022, 11:15
#
Добрий день вже липень місяць, а залишкі заощаджених коштів монетизації пільг,які повинні бути перераховані в червні місяці на особистий рахунок пільговика досі немає.кошти вже давно перераховані на ощадбанк,так чому ви не переводите іх пільговика,а держмит іх у себе на дипозитах
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / БЕЗГОТІВКОВА МОНЕТИЗАЦІЯ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ