Халатність і необізнаність в законах
Читаючи подібний коментар, щодо блокування соціального рахунку, на який нараховуються кошти на утримання дитини, навідь не здвувалась, бо опинилась в подібній ситуації. Тільки от постанову державного виконавця, щодо зняття арешту і супровідні документи, надала особисто до секретаря голови управління, в головному відділенні міста. До якого теж важко «прорвалась», бо начебто виконавець особисто мав прийти на відділення з цією постановою, хоча я також мала копію посвідчення дер.виконавця з печаткою і підписами. Арешт так і не знято, рахунок заблоковано! Повстає ряд запитань, чи взагалі в ощад банку працють кваліфіковані працівники? Чи варто відкривати рахунки в цьому банку? Неграмотність, бездіяльність, халатність, необізнаність у діючому законодавстві України вражає!
28 листопада 2019, 14:11
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Ситуацію перевіримо та надамо зворотний зв'язок.
відправити особисте повідомлення банку
- Qwerty1999
- 28 листопада 2019, 9:36
Безнаказанность порождает безответственность.
Как всегда сотрудник не передал не увидел потерял и кнопку разблокировки не нажал.
- StarFighter27
- 29 листопада 2019, 11:05
Не работают. Не стоит открывать счета.... А безнаканность не только рождает безответсвенность, а вседозволенность
Курс валют в Ощадбанку