Мінфін - Курси валют України

Встановити

ощадбанк, як зона правопорушень

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
sigarm 27 вересня 2019, 18:41
Відділення за адресою: Київ, пр-т Гонгадзе Георгія, 20-В
По-перше, більш хамського відношення до кліента в банках, не тільки ощад, але й інших, — обслуговуюсь ще в 3-х банках, не зустрічав- крім такого, як у відділенні на Гонгадзе 20 в Києві. Тричі заходив після відкриття рахунку, зв*язаного з КРТКОЮ КИЯНИНА і сьогодні таки пожалкував знов, що прийшов. Поряд з домом напевне тому що..яКк мені повідомили в сервіс-центрі метрополітену БАНК ЗАБЛОКУВАВ КАРТКУ ЗАПОСЛУГУ, ДОЯКОЇ ВІН НЕ МАЄ НІЯКОГО СТОСУНКУ — БЕЗКОШТОВНИЙ ПРОЇЗД В МЕТРОПОЛВТЕНІ. Бо така послуга надається згідно з Законом України!!! безкоштовно -читай ст8 «Закону про захист ветеранів». Його ніхто не уповноважував на це, але з безкарних мотивів і вчинків ніхто незупиняє таке банд угруповування.
А по-друге, звинували мене в тому, що банк зробив мені борг по дебітній картці, це вже занадто — СМС відправляли, про що ніхто нікого не просив при оформленні рахунку. Тим паче, що за самим банком є борг переді мною за рахунки ще з радянської доби. Залишки по зарплатні там же і зберігаються, гріють кишеню тих, хто привласнив. Як там називаються ті, хто залазить в чужу кишеню?
Ощадбанк
Відповідь банку
30 вересня 2019, 9:20
Доброго дня! Приносимо свої вибачення за ситуацію, що склалася. Зі співробітниками Банку буде проведене додаткове навчання щодо поліпшення якості. Напишіть, будь ласка, в особисті повідомлення Ваші контактні дані для зворотного зв’язку: ПІБ та контактний номер телефону.

Коментарі - 4

+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
28 вересня 2019, 6:21
#
Ога())) так греют советские рушли.
Поясняю на пальцах(дигитал) чтобы что-то стоило 100 рушлей к 100 баксам мало поставить цену, нужно чтобы их еще и купили по такой цене. Ну или прилетели анунаки с миллиардами долларов и купили у банков рушли. А злые коммунисты потом сбежали предав жрецов КарлыМырлы с деньгами. Что же делать тем кто купил их рушли и что они купят? Хммм
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
28 вересня 2019, 6:24
#
Прост на депозиты совали инфляцию да удобней миллионные ноли резать там. Существовали бы лесные цыгане в составе СССР там или братский-бурятский народ африканцев где принимали рушли то сливали бы туда лишние деньги как в Грецию.
+
0
Олег Фомін
Олег Фомін
28 вересня 2019, 18:52
#
1-Банк не блокує транспортний додаток. Він надає запит до УПСЗН. Вже УПСЗН блокує транспортний додаток по їхньому рішенню.
2-Згідно тарифів банку, по Картці Киянина послуга смс-інформування підключається автоматично і за неї дійсно може стягуватись комісія. Якщо послуга вам не потрібна, ви її можете відключити.
3-Ви в СРСР обслуговувались в СберБанку. І кошти були на рахунку СберБанку. ОщадБанк це національний банк України і ніякого відношення до банків СРСР не має. Через ОщадБанк тільки іноді держава вам компенсує втрати вкладів СберБанку, але особисто ОщадБанк вам нічого не повертає і не повинен повертати.
+
0
Олег Фомін
Олег Фомін
28 вересня 2019, 18:59
#
Спочатку ознайомтесь з умовами обслуговування вашого банківського продукту перед тим, як писати недоречні скарги.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися