Мінфін - Курси валют України

Встановити

Не віддають гроші після смерті

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Julyjj 15 серпня 2019, 12:09
Відділення за адресою: Житомир, вул. Перемоги, 15
Моя бабця мала на випадок її смерті депозитний рахунок на якому 10 тис.грв, при оформленні ПРАЦіВНИКИ БАНКУ сказали, що поперше зможе зняти ці гроши через банкомат з карточки яку їй дали (але це вже була ПЕРША НЕПРАВДА, про яку ми дізналися вже пізно) потім сказали мої ще дивій бабці, що не хвилюйтеся, в випадку вашої смерті родичі зможуть забрати гроші з довідкою про смерть — це вже друга брехня. Хто працює в банках і чому вони мають право брехати???? ТАК І ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ!!! Після смерті моєї бабці ніхто звичайно ж ГРОШІ НЕ ВІДДАВ а тільки повторили, що з довідкою про смерть прийдете по закінченні сроку депозита — ТРЕТЯ БРЕХНЯ. Сьогодні 15.08.2019 закінчився термін дії договору і моя мама пішла забрати тих 10 тис. щоб нарешті віддати заборгованості людям, які на той час допомогли з похоронами… І що ж ви думає сталося цього разу?????? Зі СКАНДАЛОМ вона пішла і БЕЗ ГРОШЕЙ, тому що потрібна ще купа документів з якими МАБУТЬ можна буде отримати ці гроші і через ще 6 місяців. Навіть начальниця цього відділу спілкувалася з моєю мамою. А для того щоб отримати ці документи, потрібно нотаріусу десь 1500 грв ще заплатити.
Питання: якого… ви там… працюєте, якщо ви самі не знаєте, що потрібно, чи якого… Ви бреше старим людям за ці їхні копійки???????????

ВЕСЬ ЦЕЙ ТЕКСТ БУВ З «МАТАМИ» ПРО ВАС, ВАШ БАНК І ВАШУ РОБОТУ, але щоб мене не заблокували то вийшло так.
Ощадбанк
Відповідь банку
15 серпня 2019, 15:24
Доброго дня!
Прийміть співчуття за бабусю.
1) Зняти кошти з картки можливо, після закінчення депозиту. Коли кошти з депозитного рахунку перераховані на картковий.
2) Спадкоємець, після вступу в право на спадщину, з нотаріально-завіреною довідкою, звертається до відділення банку, де було відкрито депозитний рахунок. Після чого йде розгляд документів та виконується процес видачі депозиту.

Коментарі - 2

+
0
Julyjj
Julyjj
15 серпня 2019, 16:12
#
Ви мабуть навіть і не читали те що було описано нижче заголовка. ЧОМУ ВИ, ВАШІ СРІВРОБІТНИКИ НЕ ГОВОРЯТЬ ПРО ЦЕ ВІДРАЗУ????? Знову ж питаю те ж саме: чому не сказали що потрібні всі ці документи????? Чому людині, яка відкладає гроші на свій же похорон, обіцяють, що ніякої волокіти паперої не буде і гроші віддадуть зі свідоцтвом про смерть?????? «Ви» як і «ті» всі співробітники каже про всі ці документи тільки зараз!!! Чому коли моя бабця в останній раз переоформляла депозит запитала ще раз: — чи вона забирає ці кошти (бо вже тоді її стан погіршився і вона про це сказала, що може не доживе до наступного переоформлення) чи вони лишаються і без проблем зможуть їх віддати, так відповіли що проблем не буде і знову ж повторюю, зі свідоцтвом про смерть зможуть віддати!!! Зрозумійте, що навіть «Ви» і ваше «начальство» несе відповідальність за це!!! Чому людина навіть в гробу має перевертатись через «ВАС» ???!!! Вам потрібні були ті 10тис на рахунку ніж віддати тому хто помирає?????! Ще раз повторюю Що при оформленні і при декількох переоформлень депозиту, на питання які документи потрібні будуть щоб забрати, ніхто не сказав правди. І сьогодні «ВИ» мабуть випадково згадали за інші документи?! Для чого «ви всі» працюєте???!
+
0
19036256
19036256
20 серпня 2019, 12:30
#
Julyjj,Вы зря возмущаетесь,потому,что не правы.Деньги можно было получить по карточке,если б пришёл срок,но в Вашем случае,ещё депозит не был закрыт,у меня была ситуация,у мамы была карточка,после смерти мамы я пошла спокойно в банк и в банкомате сняла все средства,зная пин код,без проблем.Карточку закрыла на основании свидетельства о смерти с балансом «0»,и нотариус уже при рассмотрении наследственного дела не видел ни каких счетов,для привлечения к наследственному имуществу.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися