Перевірка залишку коштів - платна послуга. А якщо перевіряється через дивну інформацію банкомату???
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 9.7 | 10.4 |
Отак, з нічого, банк отримав 6 грн. Ну, хто їх рахує, ту дрібноту?.. Отримав тому, що не дозволив зняти н-ну суму коштів і ти намагаєшся зрозуміти причину відмови.
Питання.
1) Чому при видачі картки не повідомляють, що ця (чи, можливо, ще якась друга-третя-п'ята-десята) послуга платна?
2) Чому, коли сам (!) знімаєш власні гроші з картки, на телефон приходить смс про зняття відповідної суми, а коли банк з вашої картки списує ваші ж гроші, то робить це таємно?!
3) Чому перегляд залишку є платним? Чомусь, заглядаючи у свій гаманець, він (гаманець) не знімає з мене сумму за те, що я звіряю наявні в ньому кошти.… Так, розумію, банкомат працює 24/7, без обідньої перерви, вихідних та відпустки і за це, згідно закону про працю, він має право на додаткові доплати до своєї зарплати. Тож, питання риторичне.
Я усвідомлюю, що всі клієнти Ощадбанку є мультимілліонерами, і такі дрібні купюри, як 100 грн., попитом у населення не користуються, тому в банкомати завантажують купюри номіналом 500 грн. і вище.
Я, як клієнт, хочу, щоб мене повідомляли:
— про послуги, які є платними;
— про будь-які зміни та доповнення до договорів обслуговування. Для цього вам надаються контактні номера телефонів;
— про списання банком кожної (!) суми! Списали за смс-банкінг — повідомили, списали за перегляд — повідомили. Це мої гроші і я хочу знати, куди, коли і за що їх списують.
Банкомат запропонував номінал кюпюри, відштовхуючись від залишків готівки в банкоматі. Найменша кюпюра для видачі в загальному 10 гривень.
Щодо тарифів встановлених банком, ви можете ознайомитись на офіційному сайті банку https://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/dogovir-taryf-inshe