Мінфін - Курси валют України

Встановити

Скарга на роботу відділення по вул.Героїв Дніпра 53 в м.Києві

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
MOP2019 16 квітня 2019, 19:07
Відділення за адресою: Київ, вул. Героїв Дніпра, 53-А
З 19.02.2019 неможливо отримати Картку Киянина (Договір оформлено). Звертаюсь особисто щотижня. Через три тижні від первинного звернення мені повідомили, що реєстрового номера справі не надано, тобто картка не виготовляється. Чому невідомо.
Наступного приходу, вже інша операторка, подивившись в реєстр, повідомила, що картка готова але треба чекати поки привезуть відділення. На 12.04.2019 мені повідомляють про якісь нестиковки, невідповідності у наданій мною інформації і тому картка не замовлена навіть! Характер невідповідностей не повідомляють бо не знають!!! Відправляють до Управління соцзахисту, проте без пояснень навіщо. В реєстрі соцзахисту навіть прізвище моє не фігурує бо документи на оформлення Картки Киянина не подавались. З пояснень соцзахисту: тому що документи не вийшли за межі відділення Ощад.
Крім того, звертаюсь тут-таки до каси про отримання монетизованої субсидії по прогр.«Швидка копійка». Касирка питає мене! як це оформлювати?!!! На моє зауваження, що в іншому відділенні таких труднощів не виникає, просто сидить і сміється. Питаю, чому не обслуговує клієнта державною мовою, говорить «нє панімаю» і сидить шкіриться від задоволення. Прошу її назватися бо всілякі опізнавальні таблички у неї відсутні. Реакція: сидить шкіриться, їй бо смішно. Зі слів присутніх ім«я її світлана. Тут підходить адміністратор по залу, та, що чергує близ банкоматів, питаю в неї чому ТАК! організована робота? На що відповідає, що вона взагалі тут ні до чього. За зауваження на вкрай незадовільну роботу працівників в усіх порушених питань, з місця почала волати аби на неї „не орали і вона зараз-но викличе поліцію“. Після мого погодження на її погрозу залучити орган охорони правопорядку, кудись-таки ця особина ушилась. Крім того, вказана працівниця, знаходилась в стані захворювання, мала просівший голос, кашляла, проте медичної маски не застосовувала, наражаючи на небезпеку захворіти всіх відвідувачів в той день, ремствувала на те, що витратила купу грошей на ліки які їй не допомогли видужати, а Ощадбанк їй того не компенсує. Все описане тут дійство певно зафіксоване камерати спостереження яких предостатньо змонтовано у приміщенні. Завідувачки відділенням під час зазначеного вище 12.04.2019р. о годині між 17.00 та 18.00 в приміщенні не було. Запитання до керівництва Ощад.: допоки буде тривати знущання з громадян з боку ваших так званих „фахівців“. Ви наймаєте на державну службу відвертих сепаратистів, *** , брехунів. А керівниця відділенням, вона що не знає що коїться за її відсутності?, а камери спостереження для чього? То чия це протекторована креатура на поталу Українцям.

Категорично не раджу користуватись банківською установою — відділенням Ощадбанку по вулиці Героїв Дніпра 53а в місті Києві.
Ощадбанк
Відповідь банку
17 квітня 2019, 9:46
Доброго дня!
Працівники банку не є державними службовцяит, та дійсно є кваліфікованими спеціалістами.
Затримка у виготовленні карти киянина виникла по технічним нюансам, не зі сторони банку.
На даний номент карта відправлена на друк, ближчим часом буде у відділенні банку. Дізнатись етап виготовлення можете зателефонувавши до контакт-центру 0800210800.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Скарга на роботу відділення по вул.Героїв Дніпра 53 в м.Києві