Шахрайство у відділенні 10026/0124

Діденко Тетяна 3 квітня 2019, 13:31
У серпні місяці 2018 року сплачували кошти за тепло (борг) до каси 2 подали рахунок проте касир кошти відправив на незнайомий рахунок. При зверненні до банку завідувачка касами порекомендувала шукати людину на рахунок якої за рахувалися кошти і домовлятися про їх повернення. Громадянина ми відшукали проте в розмові він зажадав від нас повернення йому відсотків? 25.02.2019 року звернулися до банку і написали заяву на розшук коштів, станом на 03.04.2019 року ніякої відповіді не отримали. При зверненні до банку відповідають щоб чекали. Телефон вказаний на сайті 0442745268 не відповідає. З приватних розмов в банку ми зрозуміли що нашу проблему знають. То чому ж так не ефективно працює служба безпеки що на протязі місяця не можуть знайти наші кошти. До речі громадянина на рахунок якого надійшли кошти ми знайшли на протязі двох днів.
Ощадбанк
3 квітня 2019, 14:10
Доброго дня!
Приносимо вибачення за створені незручності. Вкажіть в особисті повідомлення ваше ПІБ та номер телефону.

StarFighter27
StarFighter27
4 квітня 2019, 11:44
Ситуация просто смешная. Зачем разыскивать человека, которому средства ушли? В таким случаях отвечают: «что упало, то пропало». Естественно, человек отказался возвращать деньги. Мошенников по телефону сейчас хоть пруд пруди. Насчет платежа. Если Вы оплачивали его в августе 2018, то почему не увидели деньги когда квитанция пришла или не обратились за неточностью в банк сразу после проплаты. Все в один день решается. Глупые платят дважды

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку