Проблема вирішена
Alonaalonaalona 30 березня 2019, 11:04
Відділення за адресою: Хмельницький, вул. Кам'янецька, 46
Мені встановили ліміт на зарплатну картку працівники банку, коли я зявилась у відділення щоб вияснити причину, мене завели до начальника служби безпеки і ця особа почала мені хамити, обзивати шахрайкою і вимагати віддати йому 3600 грн.або відпавити через касу на реквізити які він скаже, тоді він розблокує мені картку на мою вимогу надати письмову відповідь по якій причині він це зробив він нахамив і відмовився давати відповіді погрожуючи мені прокуратурою і судами, так і не пояснивши кому і за що віддавати гроші оскільки перед банком у мене боргів немає, коли я написала заяву у відділенні банку щоб дали мені відповідь і віддала зіступниці начальника банку, то відповідь була такою: Касир банку неправильно виписала чек, і через помилку касира банку я маю повернути гроші на картку невідомої фізичної особи… і погрози міліцією, а затиждень перед цією ситуацією мені телефонували з невідомого номера і просили перекинути цю суму на картковий рахунок, який мені відпавили у вайбері в звязку з тим що мені помилково підвищили кредитний ліміт, я на наступний день була у відділенні банку і розповіла про це менеджеру, мені сказали що це усе шахрайскі дії і щоб заблокувати цей номер і не спілкуватись з цією особою потім як оказалось ця особа касир старокостянтинівського відділення приїхала у головне відділення що знаходиться у хмельницькому на Камянецькій 46 і пояснивши їм ситуацію, що вона не уважна і не компетентна у своїй роботі, попросила їх заставити мене будь-яким шляхом заплатити за неї недостачу по її винні, перед тим розголосивши суми грошей на моїй карті моїм родичам приїхавши особисто за місцем моєї приписки. До кого ще мені звернутись щоб вирішити цю ситуацію? На гарячій лініїї прийняли мою скаргу по телефону, вибачились за таких працівників і сказали що обовязково проведуть внутрішне розслідування, але я хочу отримати письмову відповідь, як це можливо?
Ощадбанк
1 квітня 2019, 11:17
Доброго дня!
Приносимо вибачення за створені незручності. Проаналізуємо ситуацію, надамо вам зворотній зв'язок.
Мінфін
Відповідь адміністратора
31 березня 2019, 9:54
Відгук підтверджений «Мінфіном» ( 31.03.2019)
Користувач надав документи за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами банку.

Alonaalonaalona
Alonaalonaalona
30 березня 2019, 22:06
Відправила

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Беззаконня, перевищення обовязків працівників банку вимагання коштів на власний рахунок а не у самий банк у Хмельницькому!