Оплата пробного ЗНО
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 9.7 | 10.4 |
17.01.2019 у відділенні Сбербанку я оплачувала пробне ЗНО для своєї доньки. В касу я подала роздруковані великими цифрами на аркуші форматом А4 всі реквізити.
28.02.2019р зайшли в «особистий кабінет» на ЗНО, виявили що проплата не надійшла. Стояв статус «НЕ СПЛАЧЕНО» по обох предметах. Я звернулась на гарячу лінію в Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти де реєструють школярів з Полтавської області. Переслала їм фотокопії квитанцій. Через годину вони зателефонували і сказали, що в квитанції касир помилився і замість розрахункового рахунку (12 цифр) вона ввела МФО банка (6 цифр).
Далі іще цікавіше. Гроші того ж дня повернулися назад, але про мене це ніхто не повідомив. А на той момент ще можна будо виправити помилку і повторити платіж.
01,03,2019 я звернулась до завідуючого банком за поясненням. «Це людський фактор. Банк не винен. А ви винні, що не побачили помилки і поставили підпис». Гроші касир Катерина Грицай повернула, відразу, готівкою в кабінеті завідуючої (хоча я про це не просила). Кошти я не забрала.
Як можна зробити відразу 2 однакових помилки? Як пояснити дитині чому вона на поїде здавати ЗНО (причому 2 екзамена)? Хто буде нести відповідальність за «людський фактор»?
Згідно з наданою інформацією зі співробітником буде проведена необхідно робота.
Підскажіть, будь ласка, чи були кошти перераховані за вірними реквізитами чи поверненні вам, як платнику?
Додамо, що при користуванні послугами Ощад 24/7 або інформаційно-платіжного терміналу платіжні реквізити можна внести самостійно, таким чином запобігти ситуації, що склалась.