Мінфін - Курси валют України

Встановити

Безлад та недбалість в Банківській сфері

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
zvu 15 лютого 2019, 16:54
Відділення за адресою: Київ, вул. Срібнокільська, 3-Г
Наша країна намагається інтегруватися в Європу, але банківській системі державного банку Ощадбанк, ще дуже далеко до Європи. Робота різних служб банку неузгоджена і суперечить одна одній. Підтвердженням цих слів є проблемна ситуація, яка сталась з фізичною особою-підприємцем: 18.01.19 року ФОП перерахувала зі свого поточного рахунку кошти в сумі 25 000 грн на свою корпоративну картку, на новий рахунок, який був відкритий банком у зв’язку з Постановою НБУ №89, яка передбачала зміну Плану рахунків у банківських установах. Скористатись коштами з корпоративної картки було не можливо. Гаряча лінія Банку, повідомляла, що ФОП має самостійно надати повідомлення про взяття на облік нового рахунку у службі ДФС, а менеджер відділення, говорив, що про відкриття рахунків Банк сам повідомляє ДФС. З цим питанням представник ФОП звернулась до керуючої відділенням Ощадбанку Терьохіної Анни Миколаївни в м. Києві, вул. Срібнокільська 3-Г, у відповідь почула, що з 21.01.19 по 01.02.19 менеджер відділення і керуюча відділенням знаходиться на лікарняному, а чергового менеджера Головний офіс Банку на відділення не виділив. Всі питання можна буде вирішити лише з 04.02.19 р. Звернувшись до Керуючої Банком 04.02.19, ФОП отримала інформацію, що рахунок не заблокований, а проблема з самою карткою. Але картка виявилася робочою. Потім порекомендували зробити платіжне доручення на паперовому носії, щоб повернути кошти знову на поточний рахунок. Таке доручення було отримано банком 12.02.19, але кошти так і не повернулись, а на запитання чому не повернулись, керуюча відділенням відповіла, що мабуть проблема все ж таки з рахунком, але вона не може зрозуміти в чім саме проблема. І ось сьогодні 15.02.19 р. керуюча відділенням скидає дзвінки, а кошти так і не повернулись на рахунок. Банк на сьогоднішній день 29 днів користується 25 000 грн. абсолютно безкоштовно і без пояснень, коли кошти стануть доступними.
Ощадбанк
Відповідь банку
18 лютого 2019, 16:29
Добрый день!
Приносим извинения за сложившуюся ситуацию. Укажите в личные сообщения ФИО, ЕДРПОУ и финансовый номер телефона. Разберемся с ситуацией, предоставим обратную связь.

Коментарі - 6

+
0
mary27
mary27
15 лютого 2019, 19:18
#
«банківській системі державного банку Ощадбанк, ще дуже далеко до Європи» — вы обслуживались в гос.банках ЕС, раз можете сравнивать?
Можете перечислить, в каких?
+
0
corsww
corsww
15 лютого 2019, 19:28
#
Ну, насчет Европы тут больше менталитет срабатывает я думаю. То есть там по умолчанию должно быть лучше. Нас так планомерно приучают. Непонятно почему, хотя я уверен там проблем не намного меньше. Лично мне лягушку хоть сахаром обсыпь! Как говаривал известный персонаж Гоголя.
Так же мне всегда было непонятно и шокировало слово евроремонт! Будто мы непонятно где живем. Так и хочется спросить а в остальных украиноремонт? И на каком континенте мы находимся.
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
16 лютого 2019, 10:25
#
ПАНГЕА
+
0
vadymbanker
vadymbanker
16 лютого 2019, 18:25
#
Поверьте сервис в банках и банковские продукты в Украине в РАЗЫ лучше чем в США, поверьте.
+
0
mary27
mary27
16 лютого 2019, 18:30
#
Бес-по-лез-но.
Пока персiчний сам хорошенько не наестся иностранного «сервиса» в банках, до него не дойдет.
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
16 лютого 2019, 19:53
#
Так там прошлый век, и? Дебитовые карты не отсудишь, а вот по кредитке где деньги банка там быром отменять операцию и прочее.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Безлад та недбалість в Банківській сфері