Скарга

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Антонина Шутак
Запорізька обл. М. Приморськ. Працівниками банку 26.01.2019 року закрита карта яка діє до 02/19 без попередження. Нову карту ще навіть не почали виготовляти. На карті власні кошти. Зняти їх не має можливості. Відділення банку за 50 кілометрів.
Ощадбанк
Добрий день. Як вже зазначали під вашим питанням у відповідному розділі, працівники банку без фізичної присутності клієнта не могли заблокувати картку, окрім законодачо встановлених випадків. Напишіть, будь ласка, у особисті повідомлення ПІБ та номер телефону для того, щоб ми могли уточнити інформацію та на підставі цього надати вам зворотній зв'язок.
Мінфін
Відповідь адміністратора
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 29.01.2019).
Користувач не надав документи на вимогу адміністрації сайту, що підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.

29 січня 2019, 20:30
Банк должен был хотябы уведомить клиента о закрытии счёта и попросить снять деньги со счёта. Если возникла спорная транзакция, то всё равно должны выйти на связь с клиентом. Ох не берегут и не ценят клиентов. В лопнувшем Дельта банке в случае стрёмной транзакции звонили на мобильный и спрашивали, хозяин ли этот платёж проводил. И успокоились, и подстраховались.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку