Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шахраї

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Iryna Luts 11 грудня 2018, 17:48
Відділення за адресою: Львів, вул. Суботівська, 7
ОЩАДБАНК! Будьте обережні. Завжди думаєш, що ти не такий дурний і тебе не обдурять, нажаль це не так.
Подзвонили з київського номера 0443555593 представилась представниками служби безпеки Ощадбанку. Відразу скажу, що шахраї однозначно працювали або працюють в банку, бо добре володіють всіма нюансами і інформацією і дуже коректно спілкуються по телефону.
Сказали, що з допомогою функції естра гроші, намагались без картки з банкомату зняти гроші.Про дану функці. знаю, що таке є в Приватбанку. Отож побачили, що не вірно вводився пінкод, що я даною функцією раншіне не користувалась. Я звісно сказала шо не є. Сказали шо прийде смс для відміни даної операції і тре продиктувати їм. Таким чином в 2х словах було зняті всі кошти. Також сказали іти в банк і обовязково перевипустити карту, а також надали № службової записки, де буцімто записані з камери банкомату де злочинці намагались зняти гроші. Також шахраї знали всі номери моїх карток. Смс, що хтось зайшов в ощад24 не було.
Працівники банку звісно звинувачують мене, оскільки я диктувала коди. А смс приходили від ощадбанку і саме ці шахраї надсилали смс від імені банку.
А у віддленні гордо представляють відкриті справи про шахраїв, зісловами Ви не одна така та до нас ще ніхто не приходив сказати, що гроші повернули.
Натамість, в соціальній мережі facebook над дописом ощадбанку на його сторінці люди залишають негативні відгуки про роботу банку, зокрема ощад24. А працівники говорять про збій оперативної системи, саме 8 грудня, коли до мене телефонували шахраї.
ДОПОМОЖІТЬ, можливо хтось потрапляв в такі ситуації. Дякую
Ощадбанк
Відповідь банку
12 грудня 2018, 11:16
Добрий день. Співчуваємо, що з Вами відбулась подібна ситуація. Володіти інформацією щодо банківських операцій та розмовляти професійною мовою можуть не лише співробітники банку. Смс від Ощадбанку приходили тому, що зазначені особи намагались здійснити операції з Вашим рахунком. В кожному з таких СМС банком повідомляється, що не слід розголошувати дані стороннім особам. Зазначимо, що точечні технічні збої програми простежувались 10 грудння 2018 року, які були оперативно вирішені. Враховуючи Вашу ситуацію, рекомендуємо звернутись до поліції, потім — до обслуговуючого відділення з метою проведення подальшого розслідування.

Коментарі - 4

+
0
Toxa David
Toxa David
12 грудня 2018, 11:48
#
« і дуже коректно спілкуються по телефону» — и вас это не насторожило? шахраї, однозначно шахраї.
+
0
Iryna Luts
Iryna Luts
12 грудня 2018, 18:17
#
І знають як мене звати і знаю номери карток
+
0
Iryna Luts
Iryna Luts
12 грудня 2018, 18:19
#
Володіти інформацію мого номеру телефону, як мене звати і номер картки, якою я не користувалась, а тільки зараховувала свої заощадження? Таку інформацію хто ще може знати??
+
0
OschadbankUA
OschadbankUA
13 грудня 2018, 11:35
#
У Вашому випадку слід звернутись до поліції, потім до обслуговуючого відділення. Буде проведено розслідування з метою виявлення винних осіб та повернення коштів, при підтвердженні фактів.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися