Мінфін - Курси валют України

Встановити

Примушування до укладання договору страхування для укладання картки киянина

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Anna2811 27 листопада 2018, 15:08
Доброго дня.
21.11.2018 р. моя мати, пенсіонерка 65-ти років, звернулась до відділення Ощадбанку за адресою просп. Володимира Маяковського, 45, з метою оформлення «картки киянина». У відділенні їй повідомили, що для оформлення вказаної картки вона має сплатити 50 гривень як страхову премію при укладанні договору страхування. Таким чином, в банку ій повідомили, що для отримання «картки киянани» вона має укласти договір страхування. Мати довірилась співробітниці банку вважаючи її компетентною і що вона діє відповідно до затвердженної процедури отримання «картки киянина». «Картку киянина» громадяни-мешканці м. Києва, що отримують пільги з міського бюджету, отримують безкоштовно. До такої категорії належать і пенсіонери, як моя мати. Отже, їй мала бути запропонована безкоштовна процедура оформлення картки, натомість її змусили (видаючи це за обов'язкову процедуру) підписати договір страхування з приватним акціонерним товариством «Метлайф». Очевидно, що вказаний договір є фіктивним, моя мати була введена в оману щодо фактичних обставин укладання даного правочину, а справжнім наміром другої сторони договору є не надання послуг страхування, а заволодіння грошима страхувальника, адже єдиним зазначеним у ньому страховим випадком для осіб старше 65 років є «Постійна Непрацездатність Застрахованої Особи внаслідок Нещасного випадку». При цьому, строк дії договору — 31 день з дня надходження на розрахунковий рахунок Страховика страхової премії.
Прошу надати пояснення на якій підставі працівники Ощадбанку видають укладання договору страхування та сплату грошей пенсіонером, як обов'язкову процедуру для оформлення «картки киянина», а також, яким чином можливо повернути незаконно сплачені гроші у розмірі 50 гривень.
Ощадбанк
Відповідь банку
27 листопада 2018, 16:55
Доброго дня! Перепрошуємо за подібну ситуацію. Будь ласка, напишіть в особисті повідомлення більш детальну інформацію, щодо дати, часу коли Ваша мати була у відділенні та ім'я співробітника який її обслуговував. Перевіримо ситуацію та проведемо работу зі співробітником.

Коментарі - 1

+
0
StarFighter27
StarFighter27
27 листопада 2018, 22:07
#
Ваша мать должна была получить эту карточку бесплатно, но к сожалению у сотрудницы был план по продажам, который хочешь не хочешь, а выполнить придется. Такая ситуация по всей стране.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Примушування до укладання договору страхування для укладання картки киянина