Мінфін - Курси валют України

Встановити

Якість обслуговування у Ощадбанку, або як мене мають за мої грошенята

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Игорь Иванов 5 листопада 2018, 19:40
Можу відразу повідати, шо дуже унікальний фінансовий інстутут на теренах навіть ношої держави. Мало того, шо на протязі з 15 по 17 роки з мого карткового рахунку постійно крали гроші, не дуже значні до 500 грн, а звернення до їхньої т.з.секьюріті, заканчувалися однією відповіддю якогось гарсона: дядьку вали до поліції та не «мозга сектим керекм». Коли я звернувся із проханням, шо би змінити звичайну карту на чиповану, співробітники Ощадбанку мило мені відповили:« Ти шо смерд, НАЧАЛЬНИКА, НІ. Тому бери шо дають.» Після двох тижнів перетягування хто кому начальник, зробили через 10 діб. І ось новий квест від любого Ощадбанку, а саме: у держбанку, в який позаганяли, як худобу, усіх бюджетників та ще більшзнедолених — пенсіонерів, за випуск, якоби, більш захищеної зарплатної картки треба заплатити ще 120 грн. ТА ЧЕКАТИ 10 ДІБ, ЯКЩО ХОЧЕШ КАРТУ КИЯНИНА, ТО 18 ДІБ. УЯВЛЯЕТЕ, ДЕРЖАВНИЙ БАНК, ЯКИЙ ВИКОРИСТВОВУЄ КОШТИ БЮДЖЕТНИКІВ І ПЕНСІВ ПРАКТИЧНО ЗАДАРМА, А ЗА ТРОХИ КРАЩУ КАРТКУ ТРЕБА ЗАПЛАТИТИ ТА ЩЕ ЧЕКАТИ СТІЛЬКИ ЧАСУ!!! Я розумію, шо там зараз при короні юрист, син юриста, комрад повного юриста, який росчерком пера ставив паперові забори на кордоні, і такі дрібниці для пишного блакитного злодюжки це бруд на його страусіних лакендрасах, АЛЕ: НАВІТЬ ІХ ВЧИТЕЛІ АЗІРОВИ З КЛИМЕНКАМИ, КОЛОБОВИМИ, АРБУЗОВИМИ НЕ ДОТУРКУВАЛИСЬ ДО ТАКОГО. Цей банчок у передовиках завжди по казнокрадству и крадіжкам. Чомусь такий же державний Укргазбанк не опускається до стану тиріть у лазні тазики. Приватбанк теж на голову вище, а тут, якщо казати коротко просто«торба».
Ощадбанк
Відповідь банку
6 листопада 2018, 10:05
Доброго дня, пане Ігоре. Що стосується крадіжки коштів з рахунку, якщо це пов'язано з рохголошенням конфіденційних даних з боку клієнта, то справді необхідно звертатися саме до правоохоронних органів.
Щодо випуску картки вище класом, або ж просто карти того ж типу, але з чипом, раніше така можливість не була реалізовано, тепер клієнт може замовити до свого рахунку картку будь-якого класу. Щодо вартості карток, маємо зазначити, що випуск карток вищого класу не є безкоштовним і для банку, тому за них може бути передбачена комісія. Маємо також зазначити, що для отримання пенсії, в більшості випадків, клієнт може обрати будь-який банк, тому вибір саме Ощадбанку ж свідомим, що ми дуже цінуємо.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
5 листопада 2018, 20:01
#
Вам никто не мешает самоорганизоваться и потребовать от КМДА заключить договор на выпуск «Картки Киянина», например, с Приватбанком или с Укргазбанком, который вы так хвалите.

Так и по жалобам.
По «Карткам Киянина» надо жаловаться на Ощадбанк в КМДА и требовать от них контроля за исполнением заключённого договора либо внесения изменений в договор в части отмены абонплаты, страховок и принудительных да к тому же платных смс-кок.
Всё решаемо, было бы желание…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Якість обслуговування у Ощадбанку, або як мене мають за мої грошенята