Мінфін - Курси валют України

Встановити

некомпетентність працівників банку і шахрайство

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
VOLKOVA79 30 жовтня 2018, 12:08
Я отримала у банку два кредити: один готівкою (кеш-кредит) та один кредитку (моя картка). Розкажу за кеш-кредит. Сплачувала щомісяця тіло кредиту та відсотки як зазначено по графіку, який додається до договору. На початку жовтня я вирішила закрити кредит і звернулася до свого відділення щоб надали мені суму для повного розрахунку (додатково скажу, що за вересень я сплатила по графіку і тіло і відсотки) Мене озвучують суму, яка включає в себе тіло кредиту, суму відсотків з 25.09 по 08.10 (за користування) та 1600 сума відсотків за користування кредитом за ВЕРЕСЕНЬ у жовтні!!! як мені пояснили відсотки нараховуються за попередній місяць, хоча це У ДОГОВОРІ НІДЕ НЕ ВКАЗАНО І У ГРАФІКУ ТАКОЖ все іде місяць у місяць. На всі мої доводи та керування договором, який також підписав і банк мені нічого пояснити не могли!!! Далі — «Моя картка» — також закривала її на початку жовтня, поклала на картку суму яка на 1100 грн була більшою за кредитний ліміт, написала заяву на анулювання кредиту, зняли суму, як мені сказали таку як треба. Добре. Тепер кінець місяця приходить СМС що я винна ще 400 грн, бо не були сплачені відсотки за користування. Звоню на гарячу лінію пояснюють, що співробітники банку помилилися і не нарахували мені відсотки, тому я повинна їх зараз сплати. Чому НЕ дотримуються умови договору І чому я повинна відповідати за неуважність і неграмотність працівників банку. До речі на гарячу лінію звонити теж немає сенсу, сказати вони нічого не можуть!!!
Ощадбанк
Відповідь банку
30 жовтня 2018, 14:35
Доброго дня!
Шкода, що Вас не змогли відразу проконсультувати в повному обсязі. Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ, номер телефону та адресу обслуговуючого відділення. Ситуацію перевіримо предметно. Дякуємо!

Коментарі - 1

+
0
svalera1965
svalera1965
12 листопада 2018, 8:54
#
Не вірте Банку, що вони розберуться, будуть тягнути час стоврючи уяву роботи. У мене аналогічна ситуація, так вже два тижні розбираються. Враженя таке, що вони не знають, що робити і чекають, що вам буде це вже непотрібно.
Звертайтесь до суду, за підсумком компенсуєте за рахунок банку всі вітрати. Рівень представників Банку у суді такий же як і швидкість їх реакії на Вашу ситуацію. Створюють миттєво розбираються більше місяця.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / некомпетентність працівників банку і шахрайство