Ощад банк це лише витрачання нервів і часу.
Швидке відновлення картки не можливе, чекати треба мінімум місяць. Але це ще не біда. Біда в тім, що постійно треба знімати ліміт на картці. Навіть коли я нічого ще не зробила! На любу операцію треба витрачати часу по саме Фе! Питання, якого біса? Веб-банкінг лишає бажати кращого, коли технічні проблеми з телефоном (не можу правильно ввести номер картки) до оператора не доберешся. Так з картки я навіть рахунок мобільного на 10 грн поповнити не можу. Не змогла провести ні однієї операції. А, і так, знімає чомусь за смс сповіщення. У мене просто немає слів, щоб це пояснювати, є лише емоції. І дуже негативні. І всіх чомусь почали переводити на Ощад з Привату, хоча там ніколи ніяких проблем (принаймні в мене) не було.
1 червня 2018, 11:47
Доброго дня. Нам дуже шкода, що у Вас склалося таке враження від обслуговування в нашому бінку. Перевипуск іменної картки займає 14 днів, якщо Ви стикнулися з ситуацією, коли доставка картки зайняла понад місяць, просимо описати детальніше, проаналізуємо. Ліміти по карті можливо зняти одноразово на весь термін її дії, як через контакт-центр, так і через Ощад 24/7.
відправити особисте повідомлення банку
И так Вы не умеете пользоваться гаджетами причем несправными, не умеете призвести довольно простые действия в банкинге а виноват банк, интересная логика хотя и довольно часто встречающая.
Курс валют в Ощадбанку