Мінфін - Курси валют України

Встановити

Не порядні касири

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Оксана Михайлова 15 лютого 2018, 22:13
Відділення за адресою: Житомир, вул. Івана Франка, 3
Ми створили ОСББ і вирішили співпрацювати з Ощадбанком (відділення Ощадбанку, що знаходиться за адресою м. Житомир, вул. І. Франка, 3), так як нам рекомендували цей банк як один із найкращих. До сьогоднішнього часу у нас не було ніяких нарікань та скарг, але ми ще й не отримували чималу суму грошей. Сьогодні, я, як Голова ОСББ прийшла зняти кошти з рахунку для виплати зарплати співробітникам, мені потрібно було зняти 12021, 00 грн., касир мені дає пачку купюр по 100 грн., не рахуючи руками і на машинці, що рахує гроші, і купюри по 200 грн., і купбра 20 грн, і купюра 1 грн., я запитую, це в пачці скільки, вона 10 000 грн., але вона їх не рахувала ніяк при мені, то я вважала, якщо пачка складена і замотана резинкою, то там все вірно, а купюр по 200 грн. було 10 шт., так як касир їх перерахувала руками, також не перевіряючи на машинці, що рахує гроші, то я їх також перерахувала, я взагалі людина порядна і як виявилося довірлива, я ж вважала, що касири в Ощадбанку порядні, а виявляється, що вони дурять людей, бо я зразу пішла видавати зарплату і виявилося, що аж 500 грн. у пачці не хватає, я повернулася до банку буквально через 20 хв. запитуючи, що це, касир і я так розумію старша, бо вона себе не називала, пішли дивитися камери, а на камерах було видно, що касир гроші не перераховувала, але вони мені 500 грн., яких не хватає повернути не можуть, бо будуть у кінці робочого дня рахувати касу, може там залишилися, але ще робочий день не закінчився, як мені зателефонувала жінка, я так розумію, що касир і повідомила, що каса зійшлася і лишніх 500 грн. там не виявилося, і щоб я шукала ці кошти у себе. Як виявляється, то в державних банках кидають клієнтів, бо ми є клієнтами банку, і як нам тепер співпрацювати, я розумію, що 500 грн. це не такі великі кошти, але сьогодні 500 грн., а завтра скільки?
Ощадбанк
Відповідь банку
16 лютого 2018, 15:07
Доброго дня. В даному випадку, на жаль, немає можливості перевірити на якому етапі 500 грн було вилучено з пачки купюр. Касир не могла вилучити кошти по причині того, що всі дії записано на камеру відеоспостежедення. Ми рекомендуємо перераховувати кошти безпосередньо біля каси.

Коментарі - 2

+
+30
Qwerty1999
Qwerty1999
16 лютого 2018, 0:34
#
«але вона їх не рахувала ніяк при мені, то я вважала, якщо пачка складена і замотана резинкою, то там все вірно»

Детский сад да и только…

В своё время (в старые советские времена) был известен простой способ воровства денег из запечатанных крест-на-крест банковских упаковок — обычную спичку обычным лезвием на одну треть рассекали вдоль, затем в эту прорезь запихивали уголок верхней купюры в запечатанной пачке.
Вращая спичку, накручивали купюру на спичку и затем медленно извлекали её из запечатанной пачки.
таким образом банковская упаковка не нарушалась, а в запечатанной упаковке не хватало одной или даже двух купюр.

В вашем случае пачка денег перевязана всего-лишь резинкой — неужели так сложно попросить кассира положить пачку в купюро-счётную машинку.
Конечно кассир может обидеться выказанным ему недоверием, поэтому многие стесняются пользоваться своими правами, боясь обидеть кассира и вызвать праведный гнев.
И как следствие — теряют деньги.

Не зря на кассах многих банков висит не стареющий во все времена лозунг:
«Считайте деньги не отходя от кассы»…
+
+15
rusgl
rusgl
16 лютого 2018, 9:57
#
Кинули Вас или нет, умышленно или нет, это все в общем недоказуемо, да и не важно. Вы, как лицо ответственное за деньги ОСББ (это практически деньги жильцов) ну просто обязаны всегда и все контроллировать. Верить и не пересчитывать думаю можно только если Вам дают запаянную в полиэтилен упаковку из 10-ти пачек :)
ЗЫ: наличка зло, а для ОСББ тем более, пользуйтесь ЗП проектами. Оно возможно даже дешевле получится…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися