«сервіс» від «Ощадбанку»
- 5 липня 2017, 10:45
Уважаемый EugeneK58!
Вы по законам хотите жить? Как в США? Там бы вас уже давно посадили за несанкционированное использование чужих платёжных средств.
«… сісти ніхто не пропонує...»
прокурор запропонує
«… сісти ніхто не пропонує...»
прокурор запропонує
Вы бредите, старая беспомощная мать 90 лет живёт у меня в квартире. Чужих средств? Вы нормальный? Не родственник «менеджеру»?
- 5 липня 2017, 21:41
В США не живут по понятиям «нормальный» и «ненормальный». Есть понятия: законно и незаконно. Ваши действия — незаконны. Оформите доверенность и карту на своё имя к счёту вашей матери. Тогда всё будет законно.
Счет и карточка вашей матери, а соответственно, чтобы сотрудник отделения принял от Вас заявление по счету, владельцем которого Вы не являетесь — по законодательству Украины у Вас должна быть доверенность. И принимать заявление от «третьего» лица никто в банке не будет.
Ещё одна сотрудница «Ощадбанка». А чего же они предлагали взять мою заяву, только страховку надо было купить? Можно по закону, а можно и по-другому, в зависимости от желания «менеджера»? Идите вон с бесплатными советами, я не просил.
- 6 липня 2017, 18:45
Вам нормальный совет дали с доверенностью и картой на своё имя к её счёту. Зачем вы грубите? За платными советами идите в другое место, только эти советы будут ничем не лучше совета уважаемой Lesiki, за который вы заплатили лишь хамством.
- 6 липня 2017, 18:47
«А чего же они предлагали взять мою заяву, только страховку надо было купить?»
Сотрудник предложил вам порешать вопрос в обход закона (это, конечно, неправильно), а вы его сдали вместе с потрохами. Теперь решайте согласно закона, как это и должно было быть изначально.
Курс валют в Ощадбанку
Підхожу до керівника (дехто Максим Дмитрович) — стою перед ним, він молодше за мене мінімум у 2.5 рази, намагаюся привернути його увагу — сісти ніхто не пропонує. Не дослухавши, хватається за мобільний і починає якусь розмову. Слово «вибачте» в його лексиконі відсутне. Нарешті розказав йому про випадок — він каже — повинна бути особиста заява від матері. Я пояснюю, що їй майже 90, вона погано чує і бачить, їй важко пересуватися. — «Можемо це вирішити, візьмемо заяву від вас, але купіть страховку, у нас теж є план». Я кажу, що мені це не треба. «Тоді берить таксі і везіть свою мати, вам те на те і вийде». Тобто, якщо я візьму страховку, то моя заява згодиться, а якщо ні — то в них є «правила». Я питаю -«Чому ви просто не допоможете, я ж ваш клієнт?» — «Та і що з того, що клієнт?» Я кажу — «Слухайте, я заберу всі гроші, а це немала сума, і пенсію батьки тут отримують — і більше не буду мати з вами справу!» — «Та будь ласка!» — каже Максим Дмитрович. Такий ось «європейський» сервіс. Це, як на мене, не «совок», а щось нове, набагато гірше. Ще питання у мене виникло, — чому він так впевнено себе почуває? Як таких призначають? Я жив у США і не раз бував у Європі. Там таке неможливо навіть уявити. Такого «менеджера» викинули б за 3 хвилини, вірніше, він би взагалі не попав в цю систему. «Ощадбанк», це ганьба.