Жахливе обслуговування.

Відділення за адресою: Київ, вул. Ломоносова, 73-А
Я вчора прийшла до відділення ТBБB №10026 / 825 знаходиться на вул. Ломоносова 73 а, що б оплатити послуги і простояла 1:54. У відділення працював тільки один касир. Я попросила втрого касира допомогти так як черга сумашедшая, але вона відповіла, що у неї є інша робота. Термінал не працював в цьому відділенні. Я попросила книгу скарг, мені сказали, що її немає і не знають де вона заходиться. Я попросила покликать начальника відділення, мені відповіли, що вона звільнилася вже давно. Я залишила відгук на гарячій лінії. Віділення в якому призначене робота з п'ятьма віконцями для обслуговування працює одна людина. Жахливе обслуговування. Я нікому не грубила, не кричала. Даного працівника звали Людмила Сергіївна.
Ощадбанк
Доброго дня! Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Із співробітниками буде проведено додаткове навчання по якісному обслуговуванні клієнтів

25 травня 2017, 23:49
1. зачем надо было стоять 1.54 минуты, если в терминале эта операция занимает 10 минут? А пойти в другое отделение было слабо?
2. Второй кассир не обязана принимать вашу коммуналку, у нее были другие обязанности.
3. Очередь сумашедшая — в этом виноваты клиенты в первую очередь. Есть такой тип клиентов, про которых тут писалось не один раз
4. Если начальник там уволилась, то скорее с таким отношениям к работникам Вы поцелуете на двери висячий замок
26 травня 2017, 8:57
Якщо на відділенні є 5 вікон для обслуговування — це ще не означає, що штат 100% укомплектован… нажаль такі реалії сьогодення. І повністю згодна, що зараз майже будь-яку квітанцію можливо сплатити он-лайн, необхідно лише мати картку будь-якого банку із позитивним залишком на ній. І не створювати скажених черг.
30 травня 2017, 16:57
Многие плательщики преследуют минимальные комиссии или отсутствие оных. С терминалами многие не дружат и опасаются — есть чего.
А в очередях виноваты не клиенты, а ненадлежащая организация работы отделений.
30 травня 2017, 17:03
Не згодна з Вами. Так, є опрації, які клієнти ну ніяк не зможуть зробити без відвідування банку. Але все ж таки, 80% (якщо не більше) це так звані «старовери», яким зручніше чомусь постояти в черзі, щоб касир руцями набрала квитанцію і т.д. в той час, коли таку ж само операцію можливо зробити через інет. Постояти в черзі, розказати як скрізь погано і що краще до борщу додати для смаку
5 червня 2017, 16:27
А если Вам допустим установили без вашего ведома домофон на входной двери и «забыли прикрепить» инструкцию как им пользоваться. Вы будете спать на лавочке или ждать пока из соседей не откроет? А судя по вашему коментарию, Вы умеете пользоваться интернетом, значит и способны оплатить через интернет или освоить терминал

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку