Скарга на відділення вул.Суворова, 19, м. Київ

27.01.17 р. замовила картку для виплат соцдопомоги. Станом на 27.02.17 р. обіцяють видати мою картку про те чи видадуть картку невідомо.Отримати усю сумму одразу за народження дитини я неможу. У відділені банку в касса величезні черги, стояти в них можна году або дві. Працівники банку відмовляють мені видати усю сумму на рахунку, повідомляють, що кошти на дитину можу отримувати лише по 2 тис. грн. щоденно. Керівника відділення постійно або немає на місці, або дуже зайнята і взагалі не дивиться у книгу скарг, вона навіть не знає, що там пишуть і не цікавиться цим. Звернулась до нех з проханням допомогти вирішити мою проблему, проте керіник вислухавши мене лише повідомила, що вдіяти нічого не може. Кожен день ходити до банку я не можу оскільки в мене дитина у віці 1 місяця, зараз епідемія грипу. Вимагаю винести догану керівнику відділення №10026\0194 за недбале виконання своїх повноважень та ігнорування прямих своїх функцій контролювання виконання свого персоналу. Більше місяця мені вбивають мої нерви і це все відображається на моїй дитині.
Ощадбанк
Добрий день. Приношу вибачення від імені Банку. Будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення Ваш контактний номер телефону та ПІБ.

sonua123
sonua123
27 лютого 2017, 22:13
Скарги пишуть на сайті банку.
Qwerty1999
Qwerty1999
2 березня 2017, 11:53
Варианты решения вашей проблемы

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Скарга на відділення вул.Суворова, 19, м. Київ