Мінфін - Курси валют України

Встановити

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Izhoka
Izhoka
27 жовтня 2023, 12:52
Татьяна , Бровары
Доповнення: Я на роботі, в моє частне життя відбуватися втручання і мені повідомляють про нарахування незаконних відсотків. На яких підставах?
Я звертаюся до  колл центру банку з проханням надати мені пояснення, але мені його не дали -,, Зверніться в банк, вам пояснять ". В банку також пояснень не надали, а відповіли, що процент не може бути призупинено. Чому про це я дізнаюся через 2 місці? Чому до цього від мене приховують інформацію?
Я прошу надати мені мій дозвіл, де я дозволяю втручатися в моє частне життя—я не бажаю, щоб мене діставали з невідомих мені номерів. Але мені відмовляють. Говорять, що це вказано в договорі. Прошу зазначити, що відкриття кредитної карти не входило в мою інітиативу. Карту відкрили навязливим способом разом с зарплатною. Відкривала не я, а підприємство в якому я працювала. Я лише забирала картки, але договорів при цьому не підписувала.

Тобто банк навязав мені непотрібний кредитний рахунок, з якого були зняті гроші без мого відома. А оскільки третім особам, дані я не передавала, а другою стороною в якої вони зберігаются является сам банк — я не можу бути впевненою в збереженні конфеденційності моїх данных.
І оскільки в самому банку є служба безпеки, яка мала займатися внутрішніми розслідуваннями- Я прошу надати мені результати розслідування моєї справи, бажано в найкоротші терміни, бо часу було вдосталь
Прошу надати мені пояснення с приводу моєї ситуації та моїх подальших дій
Та надати мені відповідну  інформацію та документи для подальшого звернення до прокуратури

Коментарі - 2

+
0
19036256
19036256
27 жовтня 2023, 21:46
#
Нажаль тут Вам НІХТО не допоможе, бо вже 11-ий місяць нема робітника на сайті, який раніше відповідав на запитання.
+
0
AK1971
AK1971
28 жовтня 2023, 20:06
#
Знайома ситуація.Мені теж, як і Вам банк Ощад, без мого відома надав кредит, тай ще «уміло як» В мене був кредит 2,400, вони рівно стільки ж, навішали мені ще. А головне вони їх поєднали.Коли я попросила роз'єднані два кридита і закрити свій, вони мені відмовили. А потім саме цей кредит зник з моєї картки. А я повинна тепер сплачувати за повітря.Звернулася до поліції районної, відкрита справа.Зупинятись не маю намірів. А персонал звільнити негайно! Крикливі, грубі, дерзькі. А Мазур Віра Анатоліївна та пані геть зірвалася з цепі, лається обзиває, і все це зауважте на російській.А що говоре Указ президента на це? Держ установа повинна розмовляти Українською . Банк відкривається у 8? Ні.він відкривається у пів на дев’яту. Бо в 8 вони приходять і запускають інтернет, а люди чекають під дверима. В той день там був чоловік з палицею, після Бахмуту поранення, стояв під двирима чекав поки запустять комп’ютери. Ні лавочкі ні стільчика не має .Я пропустила його першим. Бо він ледве стояв. І це тоді, коли війна в країні, так ми шануємо Героїв.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися