Мінфін - Курси валют України

Встановити

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
SvetlanaSvbd
SvetlanaSvbd
14 квітня 2022, 18:18
Светлана
Залишу це тут, бо люди пишуть в коментарі, а кожному здається, що я одна вирішу це питання. Розумію, що, на щастя, не всюди війна і дехто не розуміє суть проблеми. Тож вибачте нас і шановна платформа Мінфіну теж.
Але.
Ця мародерська позиція Ощадбанку виходить на новий рівень, і нажаль спеціалісти тутешні їх посібники.
Жодної пропозиції, жодного діалогу, жодної підтримки. Кожен раз міняють свої попередні відповіді, як їм заманеться й мають ще нахабство звинувачувати потерпілих.
Кошти ВПО заблокували, як би вони це не намагались перевзути нарядно. Відділення найближчі всі заздалегідь закрили. Самі виїхали. Все. Виживайте якось самі та мовчіть.
Гаразд анулювали картки, бо то вони закінчилися, але хоча б дозволили перекази в додатку с поточного рахунку на активні карткові, бо це звичайна практика для інших українських банків. Так і це заборонено. І що цікаво — для переказів на свою активну картку Ощадбанку, цей рахунок не можна обрати. А ось для відкриття чи поповнення депозитів — будь ласка, немає ніяких обмежень!
Сволочі… Просто немає вже слів інших.

А взагалі, це вже схоже на зговор з окупантами — щоб люди, не маючи грошей, йшли за гуманітарками та й пр. до росіян де окупація, а ті будуть знімати це та показувати, які українці нещасні в себе на батьківщині. То давайте далі всєх спасать! Більше знайти пояснення ваших дій неможливо ніяким чином.

І нажаль ваші смм-ники в твіттері та в інших мережах, такі ж мляві як і уся ваша установа. Але ми ваше колаборантське керівництво розгорнемо до людей обличчям, хоч воно навряд чим і відрізняється на вигляд від того, що дивіться на громадян зараз.
Ви нормального діалогу не сприймаєте.
Бо зараз ви Сбєрбанк Росії, а не наша державна установа!
Ощадбанк
Відповідь банку
15 квітня 2022, 9:20
Відділення банку працюють скрізь, де це можливо за поточних умов. Банк, як і будь-яка інша організація, не має права змушувати співробітників працювати в небезпечних умовах.

Будь-яка операція по рахунку проводиться за допомогою картки, в тому числі операції в Ощад 24/7. Виняток становить лише зняття готівки в касі, там можливо провести платіж без картки. У всіх інших випадках, щоб провести операцію, картка має бути активна.

Коментарі - 5

+
0
Василий Терехов
Василий Терехов
14 квітня 2022, 21:46
#
Светка с языка сняла.Браво!!!
+
0
SvetlanaSvbd
SvetlanaSvbd
14 квітня 2022, 21:48
#
++
+
0
SERGII77
SERGII77
14 квітня 2022, 22:06
#
Завтра знову буду телефонувати до контакт- центру але думаю відповідь буде та сама — ви можите зняти грощі у найближчому вітділенні.Просив надати доступ до мого рахунку,але кажуть що картка і є доступ до рахунку.То доставте мені цю кляту картку.Ми не можем бо у вас не працює вітділення.Я розумію що ви не можите доставити мені картку,але,ЛЮДИ,ЧОМУ ВИ НЕ РОЗУМІЇТЕ МЕНЕ, що я теж не можу добратися до вашого вітділення.Моя сім'я залишилась без засобів існування.Багато людей опинились в таких умовах тож треба вже щось робити. «Все роблять для людей» ще й кредитки пообнуляли,щоб люди не могли ними скористатися.
+
+1
SvetlanaSvbd
SvetlanaSvbd
14 квітня 2022, 22:26
#
В тому вся і справа, що вони сидячи десь теплих штанях з кавусею, не можуть зрозуміти, що робити людям літнім, родинам, кому вони заблокували гроші бо їм так захотілося. І не має значення ті їх відписки, бо коли твої співвітчизники сидять під обстрілами, дивно було б їм з іншої частини світу докоряти, місцем народження та планами рашистів. Але Ощадбанк може, бо їм на Вас п!!! Вони ж до цього зробили таку велику справу — подовжували картки у карантин. Святі люди, Боже збав! З найвищою комісією, незграбним сервісом і іншими таксами за кожну дію. При чому не за свої, а за наші гроші!
+
0
Svetylia12345
Svetylia12345
16 квітня 2022, 0:03
#
Та  *** им, я не удивлюсь, если в связи с ситуацией банк перестанет существовать или там объявит себя банкротом и досвидос наши денежки, как-то хитро выдумано заблокировали
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися