Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Київ, вул. Генерала Алмазова (вул. Кутузова), 9

Адреса:
Київ, вул. Генерала Алмазова (вул. Кутузова), 9
Телефон:
+38 (044) 537-46-62, 537-46-63
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
18 жовтня 2023, 23:30
Вікрила картку для соціальних виплат у відділенні по вул. Генерала Азмазова (колишня Кутузова), 9. Ніякі платежі не здійснювала, гроші не знімала. Проте через 15 днів з’ясувалося, що гроші з картки списані, ще й у валюті. Але окрім мене та співробітника банку, картку ніхто не бачив і в руках не тримав. Досить дивною була реакція кол-центру: не захотіли передавати звернення до безпекового підрозділу банку. Порадили звернутися до поліції, що я і зроблю. Також цікаво, що органи соціального захисту наполягали на відкритті рахунку саме у цьому банку.
Коментарі (2)
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Києві 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Генерала Алмазова (вул. Кутузова), 9, Київ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Київ, вул. Генерала Алмазова (вул. Кутузова), 9. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Київ, вул. Генерала Алмазова (вул. Кутузова), 9- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.