Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Київ, вул. Райдужна, 13

Адреса:
Київ, вул. Райдужна, 13
Телефон:
+38 (044) 537-47-31, +38 (044) 537-46-66
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
30 січня 2022, 22:29
Моя мама, яка є пенсіонеркою, переоформлювала картку киянина у зв’язку з закінченням строку дії попередньої картки. Звернулася за місцем проживання у відділенні Ощадбанку в м.Києві по вул.Райдужній 13. Їй було в наполегливій формі запропоновано разом з карткою оформити страховку, на що вона не погодилася. Працівник банку прийняла все ж у мами документи і сказала, що потрібно очікувати смс повідомлення, але протягом місяця повідомлення так і не прийшло. Мама пішла у відділення, де їй повідомили, що картка не готова. Через тиждень я сама звернулася у це ж відділення щоб оформити картку киянина собі і дізналася, що мамина картка вже заблокована, оскільки її не забрали і треба оформлювати нову. При оформленні моєї картки працівник банку також наполегливо запропонувала оформити страховку або кредитну картку. При моїй відмові мені було сказано, що якщо мені це не подобається, я можу піти в інше відділення. Оскільки я перед цим вистояла довжелезну чергу більш ніж годину, я погодилася оформити кредитну картку. Мама на наступний день пішла оформлювати заново картку киянина і її примусили оформити страховку в страховій компанії «Гардіан» на суму 150 гривень, інакше картку вона оформити не зможе. В результаті мама, якій 75 років, звичайно, розхвилювалася і переживаючи, що і цю картку не отримає, погодилася. Прошу розібратися зі свавіллям працівників даного відділення Ощадбанку. Нема бажання з ними співпрацювати та користуватися їх послугами, але, на жаль, вони монополісти з випуску картки киянина.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
31 січня 2022, 9:40
Доброго дня! Працівники банку справді можуть запропонувати оформити той чи інший страховий продукт, проте це не є обов'язковим. Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення ПІБ та номер телефону ваше, та мами. Сиутацію перевіримо детально.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Київ, вул. Райдужна, 13. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Київ, вул. Райдужна, 13- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.