Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Запоріжжя, вул. Чарівна, 50

Адреса:
Запоріжжя, вул. Чарівна, 50
Телефон:
+38 (061) 239-54-03, +38 (061) 239-78-98
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
14 листопада 2018, 19:19
Больше года назад у меня украли кошелек.Там была в том числе и карта ощада. Как потом я узнал им каким-то странным образом удалось перепривязать ее на другой номер телефона. Карту я заблокировал. Через год я закрыл старый счет, открыл новый. В этот же день положил на карту 500 грн. И теперь не могу их ни снять. Ни перевести. Неделю бегал по отделениям звонил на гарячие линии все в пустую. Установлен лимит на расходные операции. Через неделю мне сказали что нужно приехать в службу безопасности банка к какому-то сотруднику. Якобы это он установил этот лимит, потому что хочет со мной пообщаться. Я конечно всё понимаю, но это уже просто беспредел. Теперь думаю как поступить правильно.
Коментарі (6)
Ответ банка
Ощадбанк
15 листопада 2018, 10:48
Добрый день. Жаль, что у Вас возникли негативные впечатления от обслуживания у нас. В данном случае рекомендуем прислушаться к рекомендациям наших сотрудников и обратиться в отделение банка.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Запоріжжя, вул. Чарівна, 50. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Запоріжжя, вул. Чарівна, 50- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.