Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Покровськ (Красноармійськ), мкр-н Південний, 41

Адреса:
Донецька область, Покровськ (Красноармійськ), мкр-н Південний, 41
Телефон:
+38 (06239) 2-62-23
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-15:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
27 листопада 2022, 2:27
Батько є внутрішньо переміщеною особою, з тимчасово окупованої території Донецької області, отримує пенсію, має ЕПП. Ощадбанк пообіцявши не подовжив картку, термін дії якої закінчився у листопаді. Тепер не може отримати доступ до своїх грошей!

Як ви збираєтесь дотримуватись рекомендацій НБУ щодо подовження дії карток на період Блекауту, термін яких закінчується у листопаді/грудні цього року якщо вже блокуєте картки?
Коментарі (2)
Ответ банка
Ощадбанк
28 листопада 2022, 10:15
Добрий день. Банк продовжував автоматично картки які закінчувалися, але на жаль нові електронні пенсійні посвідчення більше не відкриваються, і після їх закінчення відкриваються звичайні пенсійні картки. Для детальної перевірки чому зараз картка Вашого батька не працює, та чи не було йому автоматично замовлено нову картку, рекомендуємо щоб Він зателефонував зі свого фінансового номеру телефону до контакт центру за номером 0800-210-800. Також, на сайті банку є можливість зателефонувати через веб-дзвінок https://www.oschadbank.ua/ua/chat.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Покровске (Красноармійську) 🏦 / Відділення Ощадбанк: мкр-н Південний, 41, Покровськ (Красноармійськ)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Покровськ (Красноармійськ), мкр-н Південний, 41. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Покровськ (Красноармійськ), мкр-н Південний, 41- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.