Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Краматорськ, вул. Хабаровська, 34

Адреса:
Донецька область, Краматорськ, вул. Хабаровська, 34
Телефон:
+38 (0676) 20-45-59
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-15:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4
25 липня 2019, 14:22
Я пенсионерка и от предприятия, на зарплатную карточку Ощадбанка, получаю ежемесячно материальную помощь. В связи с реорганизацией предприятия надо было обновить документы, для чего необходима справка о банковских реквизитах. Сегодня, в отделении на Хабаровской,34 Краматорск, мне эту справку выдали за 100,00 грн, но когда пришла на предприятие, другие пенсионеры получили такие справки на других отделениях без оплаты. Почему так?
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
25 липня 2019, 15:51
Добрый день!
Вы оплатили стоимость карты реквизитов.
Актуальные тарифы данных справок указаны на официальном сайте банка.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Краматорську 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Хабаровська, 34, Краматорськ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Краматорськ, вул. Хабаровська, 34. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Краматорськ, вул. Хабаровська, 34- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.