Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Полтава, вул. Гагаріна, 5

Адреса:
Полтава, вул. Гагаріна, 5
Телефон:
+38 (053) 250-01-75, +38 (053) 250-01-76
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:00, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
17 квітня 2024, 8:35
Сьогодні, 17 квітня 2017 року близько 7−20 ранку поповнювала кредитну картку в терміналі, після чого термінал ВИЛУЧИВ мою картку, з невідомих причин! Тех підтримка ніякої відповіді не надала, окрім «пошкодження картки і технічний збій термінала».Картка в мене НОВА! Я її нещодавно отримала, витративши на це ДВІ години!(Це окрема історія) Вона в ідеальному стані! Технічний збій? Чому я повинна витрачати свій час, свої гроші із за того, що у Ощадбанку ПОСТІЙНО технічні збої і термінали по місту Полтава не працюють?!Їх і так від сили 5 штук на все місто і чотири не працюють систематично! Мені страшно згадувати ті дві години, які я витратила при перевипуску (увага, перевипуску!!)зарплатної картки і мені нав’язали ще й кредитну картку! Я хочу почути відповідь з яких причин вилучено мою картку і хто мені компенсує мій час, витрачений на біганину по відділенням Ощадбанку для відновлення картки?? Ощадбанк найгірший банк країни! Ви не бачите скільки негативних відгуків про вас? Може час щось вирішувати? Чи вас все влаштовує? Моє підприємство нав’язало свого часу мені ваш банк як зарплатний. Так і працюєте? Нав'язуєте людям свої послуги? Бо нормальна людина, при розумі, ніколи з вами не зв’яжеться!
Коментарі (4)
2
25 березня 2020, 15:21
23.03.2020 закончился срок валютного депозита, но деньги не отдают. Предлагают в гривне выдать, вы серьёзно?
Сказали, пока карантин — денег нет. Теперь карантин до 24.04 продлили. Вот как после такого нести деньги в банк? Вобщем, я сложа руки сидеть и ждать не намерен, будем идти выше.
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
25 березня 2020, 17:04
Добрый день.
Приносим извинением за временные неудобства. Сейчас наблюдается нехватка валюты во всех банках Украины. Валюты в отделениях нету в связи с тем, что авиасообщение со странами, где заказывается валюта резко ограничено. В случае, если на момент окончания депозита в отделении отсутствует валюта, вы можете получить депозит в гривневом эквиваленте (как вам и предложили сотрудники банка) или осуществить конвертацию средств в евро или дождаться урегулирования ситуации с доставкой долларов в Украину и получить средства в валюте размещения вклада. Если вы решите подождать, чтобы не потерять доход, который вы получили по депозиту, предлагаем вам переразместить средства на более короткий строк либо воспользоваться услугой «Мобильные сбережения». Надеемся на ваше понимание.
4 не зарахована
5 травня 2019, 9:39
Добрый день! С января месяца моя дочь не может получить новый студенческий билет после изменения фамилии (вышла замуж). По старому студенческому билету она не может приобретать билеты на поезд, т.к. программа блокирует оформление билета из-за несоответствия фамилии. Новый студенческий не выдают, т.к. возникли проблемы с оформлением из-за того, что фамилия двойная, не могут впечатать в отведенное место для фамилии. И вот уже пятый месяц не можем получить документ. Что делать, чтобы проблема была наконец решена? Подобная проблема ведь возникнет и при оформлении зарплатной карточки в дальнейшем, когда она будет оформляться на работу. Паспорт (IT-карточка) был получен без таких проблем, фамилия вместилась нормально. Ну не менять же снова фамилию из-за проблем в выпуске карточек банком?
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
6 травня 2019, 16:28
Добрый день!
Приносим извинения за неудобства.
Просим указать ФИО и финансовый номер телефона вашей дочери в личные сообщения.
5
1 березня 2019, 20:50
Я звернулась до найближчого до мене відділення Ощадбанку за адресою м. Полтава, вул. Гагаріна, 5.
Бо в мене виникла проблема, яку на мій погляд, було дуже важко вирішити. До цього у мене не завжди був позитивний досвід співпраці з цим банком. Мені довелось звернутись безпосередньо до керуючого відділення Олександра Віталійовича. Не зважаючи на свою завантаженность він приділив мені час, уважно вислухав, чуйно підійшов до моєї ситуації та оперативно розв'язав проблему.
Завдяки таким співробітникам зростає довіра до всієї фінансової установи.
Щиро дякую Олексадру Віталійовичу за його професіоналізм, за людяність, якої в наш час дуже бракує.
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
4 березня 2019, 11:10
Доброго дня!
Дякуємо за позитивний відгук. Сподіваємось на подальшу співпрацю.
Олександру персонально перекажемо подяку.
1 не зарахована
12 лютого 2019, 8:19
В грудні 2018 року нам на підприємстві було видано зарплатні картки Ощадбанку, разом з зарплатною карткою намагались видати і кредитні картки. Я відмовився від кредитної картки, АЛЕ з додатку ощад24 вона не зникла, керівник відділення сказав, що вона прибереться з додатку, щойно він прийде на своє робоче місце. Пройшло більше двох місяців картка так і не прибралась з додатку. Я катрку не отримуваів і договір на оформлення кредиту НЕ підписував і картку на руки не отримував. У відділенні розказують, що для того щоб картку видалити — я повинен її отримати, активувати і після цього написати заяву про її закриття. Як видалити кредитну картку без її отримання?
Коментарі (7)
Ответ банка
Ощадбанк
12 лютого 2019, 10:41
Доброго дня!
Карта видаляється після закриття рахунку. Просимо вказати в особисті повідомлення ваше ПІБ та контактний номер телефону.
без оцінки
24 травня 2017, 10:17
Добрый день!
При обращении в отделение г. Полтава столкнулся со следующей проблемой.
Мои родители обратились для открытия счета по продукту «Моя картка». Оба являются ВПЛ, имеют пенсионный счет, электронное пенсионное удостоверение, только открывали его в другом отделении в г. Полтава.
Поскольку, через web-банкинг с их пенсионных счетов, вопреки информации о возможности осуществлять платежи через web-банкинг такая возможность отсутствует, они обратились для открытие «Моя картка».
С них специалист стала требовать справку ВПЛ.
На вопрос для чего, это ведь не счет для получения пенсии или социальной выплаты? Специалист сообщила «любой счет открываем так, все к руководству». Объяснили, что справку не брали поскольку для открытия этого счета она не является необходимой. О данных клиентах информация имеется в банке, два месяца назад проходили идентификацию, информация о фактическом месте жительства также в банке имеется.
У меня вопрос. Каким нормативным актом Ощадбанку запрещается открытие ЛЮБОГО карточного счета гражданам Украины, имеющим регистрацию на неподконтрольной украинской власти территории (в данном случае Донецкая область) без справки ВПЛ? И если таковой существует, то почему на сайте нет этой информации? Переселенцам и без того достаточно не легко, для чего еще локально услажняют.
Коментарі (5)
Ответ банка
Ощадбанк
24 травня 2017, 14:38
Добрый день! Такого правила нет. Ситуацию выясним
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Полтава, вул. Гагаріна, 5. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Полтава, вул. Гагаріна, 5- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.