Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Богородчани, вул. Шевченка, 20

Адреса:
Івано-Франківська область, Богородчани, вул. Шевченка, 20
Телефон:
+38 (089) 226-33-58
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:15, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
12 червня 2020, 16:03
12.06.20 звернулась в відділення банку для отримання нової зарплатної картки. Провівши годину часу в черзі на вулиці, ще близько 30 хв довелось витратити на марні пояснення працівниці чому я НЕ бажаю отримати кредитну картку. Аргументом на моє НЕбажання відкрити кредитну лінію стало те, що я молода і всяке в житті може бути, весь світ користується кредитами, десь сховаю картку і не буду користуватись, якщо не потрібно- хай лежить і т.д. Пояснивши працівниці, що я не маю часу для наступного візиту до відділення банку, щоб закрити той непотрібний і нав'язаний кредитний рахунок, бо працюю, отримала відповідь, що час знайду. Щоб забрати свої документи та зарплатну картку, підписала заяву на кредит. На прохання ознайомитись з умовами кредитного договору отримала відповідь: почитаєте на сайті. Через ощад24 заблокувала картку. Тепер на наступному тижні мені знову потрібно витратити як мінімум годину-півтора часу для закриття рахунку, а через місяць знову звернутись для уточнення інформації ( чи закрили рахунок). Обслуговування жахливе. Дякую за зіпсований день. P.S. А як гарно все починалось — «вас вітає ощадбанк»…
Коментарі (9)
Ответ банка
Ощадбанк
12 червня 2020, 16:46
Доброго дня! Перепрошуємо за спричинені незручності. Будь ласка, напишіть нам до приватних повідомлень ваше ПІБ, контактний номер телефону та до якого відділення ви звертались.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Богородчани, вул. Шевченка, 20. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Богородчани, вул. Шевченка, 20- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.