Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Великий Березний, вул. Шевченка, 45

Адреса:
Закарпатська область, Великий Березний, вул. Шевченка, 45
Телефон:
+38 (089) 226-30-59
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:00, перерва: 12:00-13:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
20 серпня 2021, 9:22
Жах, вже другий день дзвоню у вітділення банку яке знаходиться в смт. Великий Березний, трубочку ніхто не піднімає, в мене питання ви чим займаєтесь на робочих місцях що додзвонитись нереально
Коментарі (2)
Ответ банка
Ощадбанк
20 серпня 2021, 9:37
Доброго дня! Такі випадки можливі в період високої завантаженості відділення, оскільки в пріоритеті знаходиться обслуговування клієнтів, що звернулись особисто. Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення ваше ПІБ, номер телефону та питання, яке цікавить. Ми передамо інформацію і з вами зв'яжуться.
1
19 жовтня 2015, 20:27
Шановні? Скажіть доки Ви будите витворяти чудеса з банкоматом, не вперший раз у Великому Березному, Закарпатської області, при видачі грошей з банкомату було списано з рахунку, але банкомат не видав гривні у багатьох клієнтів Вашого банку, в Ощад Банку відповіли, що кошти буде повернено протягом 45 днів, але цей термін вичерпаний пройшло більше трьох місяців тобто ці кошти небули повернені, скажіть коли буде повернено кошти на рахунки клієнтівю, Звісно кошти не малі називаю суми було списано з рахунку — (7000грн, 4440грн, 3000грн, 400грн). І накінець коли поставлять нормальний банкомат, прийдеш за зарплатою а він непрацює?
Написати коментар
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Великий Березний, вул. Шевченка, 45. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Великий Березний, вул. Шевченка, 45- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.