Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Сквира, вул. Р. Люксембург, 14

Адреса:
Київська область, Сквира, вул. Р. Люксембург, 14
Телефон:
+38 (04568) 5-12-41
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
23 жовтня 2020, 13:53
Обслуговування в Сквирському відділенні дуже добре, ввічливі співробітники, але є проблеми у організаціі робочого процесу, здається зараз карантин, потрібно зменьшити скупчення людей, а тут складається таке враження що навпаки збирають більше людей, в середену невпускають, зато на сходах 30 чоловік, я людина без вищих освіт і то розумію що потрібно відкрити всі каси, а не одна приймає, в другоі технічна перерва, а третя взагалі закрита, це що багато ума треба?
Це заклад де люди платять податки, комунальні послуги, звідки частина йде на зарплати бюджетникам,і т.д.То мені здається що платників потрібно зустрічати з музикою і караваєм зате що вони в цей важкий час платять, несуть своі кошти, но щоб іх віддати потрібно вистояти в черзі 2 години! Просто про людей ніхто не думає особливо в ощадбанку в м.Сквира!!!
Коментарі (8)
Ответ банка
Ощадбанк
24 жовтня 2020, 15:00
Доброго дня! Дійсно, проблема черг у відділенні наявна. Стараємось наскільки це можливо залучати клієнтів до альтернативних варіантів проведення платежів — інформаційно-платіжні термінали, сайт банку https://www.oschadbank.ua/ та Ощад 24/7, де також можливо здійснити платежі до бюджету та оплатити комунальні послуги. На жаль, це можливо не завжди. Дякуємо за зворотній зв'язок!
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Сквирі 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Р. Люксембург, 14, Сквира
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Сквира, вул. Р. Люксембург, 14. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Сквира, вул. Р. Люксембург, 14- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.