Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Іванків, вул. Толочина, 48

Адреса:
Київська область, Іванків, вул. Толочина, 48
Телефон:
+38 (04591) 5-15-32, +38 (04591) 5-14-45
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
20 квітня 2020, 16:48
Доброго дня! У мене є прострочена заборгованість, тому всі мої картки Ощад заблоковані, на даний момент я стою на обліку в центрі зайнятості, як безробітна і отримую виплати через Ощадбанк. От вже пів місяця я не можу зняти готівку, ні через картку, ні через заяву у менеджера, причина не пояснюється. Я вирішила скористатися послугами іншого банку, тому хочу закрити поточний рахунок для соц. виплат і забрати свою готівку і сплатити кредит! Ощадбанк, дайте, будь-ласка відповідь, як мені це зробити і чи зможу я зняти готівку з рахунку, при його закритті?
Коментарі (4)
Ответ банка
Ощадбанк
21 квітня 2020, 15:57
Доброго дня! Для врегулювання ситуації, вам необхідно звернутись до вашого обслуговуючого відділення банку та написати заяву про реструктуризацію заборгованості.
1
20 січня 2020, 18:03
месяц жду перезапуск карты!!! это не банк, это мастодонт какой то, в привате за 15 минут обменяли, а тут одни проблемы, то праздники им мешаю то еще что то, просил девиц обменять карту еще в ноябре, отговорили, теперь танцы с бубнами, позорище, 21 век, европа
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
20 січня 2020, 18:51
Добрый день! Приносим извинения за неудобства. Пожалуйста, напишите нам в личные сообщения ваше ФИО и контактный номер телефона, проверим ситуацию.
без оцінки
4 травня 2017, 22:08
При оформлении кредита мне навязали какие-то страховки в общей стоимости на 200 грн.(дом и машина(которой у меня нет)), о которых нигде ни в одном пункте договора не согласовывалось и менеджер предварительно не озвучивал эти затраты. Плюс ко всему, навязали какую-то карточку, за открытие которой «содрали» 100 грн. Потом сказали, что можно не пользоваться этой карточкой и через месяц закрыть. При осуществлении валютно-обменных операций не дают квитанций. Тихарят себе по-нимногу. Будьте бдительны.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
5 травня 2017, 10:49
Добрый день! Приносим свои извинения за сложившуюся ситуацию. Просьба уточнить отделение, в котором обслуживались, чтобы мы могли провести работу с сотрудниками.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Іванків, вул. Толочина, 48. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Іванків, вул. Толочина, 48- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.