Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Путила, вул. Українська, 142-А

Адреса:
Чернівецька область, Путила, вул. Українська, 142-А
Телефон:
+38 (03738) 2-13-41
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
23 липня 2021, 10:35
Обслуговування просто… стояла в черзі 40 мін що зробити оплату. Працівники вирішують свої особисті проблеми по телефону, то пропускають когось без черги. Зробіть щось, бо це ненормально
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
23 липня 2021, 14:10
Доброго дня! Дякуємо вам за зворотний зв'язок та приносимо вибачення. Ситуацію з обслуговуванням у цьому відділенні обов'язково перевіримо.

Ми постійно акцентуємо увагу наших клієнтів на можливості проведення операцій без відвідування установ банку, через альтернативні канали обслуговування такі як: Ощад 24/7, чат-бот або контакт-центр банку. Варто також зазначити, що проводячи операції дистанційно, клієнт не тільки економить свій час на проведення операцій, а й суттєво виграє на комісії, адже проведення операцій через описані вище канали відбувається з нижчою комісією ніж в касі, а по деяких операціях взагалі комісія відсутня.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Путилі 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Українська, 142-А, Путила
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Путила, вул. Українська, 142-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Путила, вул. Українська, 142-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.