Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Вижниця, вул. Буковинська, 9

Адреса:
Чернівецька область, Вижниця, вул. Буковинська, 9
Телефон:
+38 (03730) 2-31-89
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, Сб: 09:00-13:30, Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
29 березня 2022, 18:17
Центральна філія, зробила арешт на власні кошти, при том що у військовий час не мають права…я мобілізований, мені прийшло матеріальне забезпечення яке я зняти не можу, перевисти, розрахуватися у магазині…був я у відділенні і вони мені сказали що ні чого зробити не можуть доки я не заплачу всю суму…і як це називається? правильно, скотське відношення до своїх клієнтів!!! при мобілізації я не мав права вибора між банками, хотя я 15 років користуюся приватом і претензій не маю!!! ««дякую Ощадбанку за прекрасну роботу''«»-сарказм
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
30 березня 2022, 10:50
Банк не має права ігнорувати постанову про арешту рахунку, що надходить від виконавчої служби. На даний момент існує можливість подати заяву на дозвіл проведення видаткових операцій по арештованому рахунку. Для цього потрібно написати заяву у відділенні. Розмір арешту має бути меншим 100 тис. грн.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Вижниця, вул. Буковинська, 9. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Вижниця, вул. Буковинська, 9- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.