Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Хотин, вул. Франка, 7

Адреса:
Чернівецька область, Хотин, вул. Франка, 7
Телефон:
+38 (03731) 2-13-82
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, Сб: 09:00-13:30, без перерви, Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
без оцінки
17 лютого 2017, 21:49
Сегодня мне пришло перевод в евро, пришла получать сказали нету наличных, через час позвонили сказали что есть деньги, но в том случае получу если я куплю какую-то страховок, в ответ я сказала что мне ненужно никакой страховки но что мне ответили что нужно прийти, кагда я пришла мне в грубой форме сказали если не оформлю страховку деньги не получу. Конечно я получу деньги в другом городе и даже в другом банке, но наглости от банковских служащих невстречала ни в каком другом банке.
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
20 лютого 2017, 15:28
Добрый день. Приношу извинения за неудобства. Мы проведём работу с сотрудниками отделения. Страховые продукты, которые предлагаются в отделениях Банка являются добровольными и клиент может приобрести их по собственному желанию. АО «Ощадбанк» проявляет заботу о своих клиентах и предлагает им дополнительную защиту на случай непредвиденных событий в одной из надежных страховых компаний.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Хотин, вул. Франка, 7. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Хотин, вул. Франка, 7- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.