Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Шевченкове, вул. Центральна, 29

Адреса:
Харківська область, Шевченкове, вул. Центральна, 29
Телефон:
-
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-16:00, перерва: 12:00-13:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
20 серпня 2020, 9:50
У відділенні працюють доброзичливі працівники, професійно грамотні та уміло володіють базою знань для надання послуг і комфортного спілкування з клієнтами і, можливо, не від них залежить те, що наразі буде описано. Я керівник організації. Клієнтами банку стали вісім років тому. Заробітну плату перераховуємо платіжним дорученням на рахунок працівника (картку). Три останні роки направляли пакет документів (останній раз 10.08.2020року) для відкриття рахунку по зарплатному проєкту, але рахунок так досі і не відкритий з невідомих причин. Наразі відділенням Казначейсва нам відмовлено у прийнятті платіжних доручень по зарплаті у попередньому вигляді. Працівники залишаються без зарплати. т.0980270055
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
OschadbankUA
20 серпня 2020, 11:30
Доброго дня.
Дякуємо, що знайшли час оцінити нашу роботу. Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення назву організації та ваше ПІБ. Перевіримо інформацію, щодо відкриття рахунку. Дякуємо.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Шевченкове, вул. Центральна, 29. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Шевченкове, вул. Центральна, 29- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.