Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Буринь, вул. Ринкова, 1-А

Адреса:
Сумська область, Буринь, вул. Ринкова, 1-А
Телефон:
+38 (054) 542-27-73
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-16:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
10 грудня 2022, 17:52
Звернулись ми із моєю бабусею до відділення банку, щоб відкрити карту звичайну, нам почали стверджувати що ми не можемо просто так безкоштовно її відкрити, потрібно щоб бабуся писала заяву на те щоб її пенсія приходила на цю карту, тільки так і неяк по іншому, добре що я була поряд і зателефонува на гарячу лінію бо я уже стикалась неодноразово із тим як впарюють карти які їм потрібно і так як вигідно працівникам. Хочу сказати про те що, зараз такий час бабуся живе у селі транспорту немає щоб їздити до міста, пенсію вона отримує на укр почті, тому просто хочу щоб оціх працівників якось наказували, щоб вони навіть і недумали щось втирати людям, бо люди звичайні незнають що так може бути, що можно карту відкрити і без додаткових заяв і тд.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
12 грудня 2022, 10:18
Добрий день. Працівники банку можуть запропонувати відкрити пенсійний рахунок в банку, та чи відкривати такий рахунок дійсно вирішує клієнт. Дозвольте перепросити за завдані незручності та надану недостовірну консультацію працівником відділення. Ми обов'язково проведемо роботу із працівниками відділення до якого Ви зверталися, щоб у майбутньому не виникало таких ситуацій.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Буринь, вул. Ринкова, 1-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Буринь, вул. Ринкова, 1-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.