Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Долинська, провул. Братів Клепачів, 3-Б

Адреса:
Кировоградська область, Долинська, провул. Братів Клепачів, 3-Б
Телефон:
+38 (05234) 200-55, +38 (05234) 209-16
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-16:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
21 червня 2022, 14:26
Перше, при покупці через термінал вийшов чек, що гроші будуть повернуті, в ітогі, гроші зняті два рази. На гарячій лінії сказали йди в банк, писати заявку на повернення коштів, Як в 22 році?? Друге, вже три роки отримую дитячі на карту даного банку, строку дії карти ще далеко до закінчення, а гроші чомусь повернули в усзн.це що? Вам не потрібні клієнти? То їх стає все менше!!!
Коментарі (4)
Ответ банка
Ощадбанк
21 червня 2022, 16:29
Доброго дня!

Якщо мова йде про оплату через термінал в магазині, то з приводу повернення коштів потрібно звернутись до торгової точки. Банк виконує ту кількість запитів, яка надходить. Відповідно, якщо через термінал надійшов запит на списання два рази, саме торгова точка здійснює повернення останньої суми.

Стосовно соціальної виплати, будемо вдячні вам за детальний опис ситуації. Можете написати тут в коментарях, або в особисті повідомлення. Дякуємо!
3
13 лютого 2021, 14:57
Добрий день! Не можу закрити кредитний ліміт по зарплатній карті (відкрита в Києві), проживаю наразі в Кіровоградскій обл., де в відділенні ощадбанку мені відповідають, що вони бачать тільки дані по області. Написана мною заява на закриття кредитного ліміту нічого не вирішила і до Києва не дійшла. По телефону гарячої лінії мені даже не можуть озвучити суму боргу. Змогу приїхати не маю доглядаю інваліда 1 групи.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
15 лютого 2021, 9:40
Доброго дня! Для уточнення інформації написали вам в особисті повідомлення. Перевірте, будь ласка.

З повагою, команда Ощадбанку.
1 не зарахована
7 квітня 2020, 8:04
Фу самий подлий банк заблокували картку
Під час карантину, молодці управилися
А що людям робити з голоду подихать.
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
7 квітня 2020, 9:33
Доброго дня! Будь ласка, зверніться до вашого обслуговуючого відділення для написання заяви про реструктуризацію.
Відповідь адміністратора
Мінфін
9 квітня 2020, 16:51
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 09.04.2020).
Користувач не надав документи на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
без оцінки
27 жовтня 2017, 18:53
08.10.2017 була зроблена заявка по телефону (гаряча лінія ощадбанку) на виготовлення нової картки замість попередньої втраченої. Консультант сказав, що картку чекати два тижні і на другий день вже було знято із рахунка 250 грн за виготовлення картки (преміум класу), так як займаю посаду головного бухгалтера на залізничному підприємстві. 25.10.2017 я отримала картку у місцевому відділенні ощадбанку, але при спробі активації, картку не зміг зчитати жоден пристрій (термінал і банкомат; всі ці спроби проводилися разом з працівником банку). Після довгих маніпуляцій працівники банку прийшли до висновку що на картці встановлений несправний бракований чіп і мабуть магнітна стрічка теж (В НОВІЙ, ЩОЙНО ВИПУЩЕНІЙ КАРТЦІ!!!!!). Працівники місцевого відділення змушені були знищити нову картку та знову замовити нову!!! Я обурена безвідповідальним ставленням до своєї роботи працівників банку, які причетні до виготовлення нової картки.!!! Мене дуже підвела ця вся ситуація! Вважаю за потрібне повернути клієнту 250 грн. які зняті з рахунку за виготовлення цієї картки хоч би для того, щоб не втратити імідж банку, і за моральну шкоду.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
30 жовтня 2017, 11:27
Доброго дня. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. В такому випадку кошти за перевипуск не можуть бути повернуті, але нова картка, яка буде випущена замість непрацюючої, буде перевипущена без комісії.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Долинській 🏦 / Відділення Ощадбанк: провул. Братів Клепачів, 3-Б, Долинська
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Долинська, провул. Братів Клепачів, 3-Б. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Долинська, провул. Братів Клепачів, 3-Б- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.