Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Коломия, вул. Богуна, 34

Адреса:
Івано-Франківська область, Коломия, вул. Богуна, 34
Телефон:
+38 (03433) 4-04-70
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:15, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
без оцінки
9 листопада 2017, 16:25
Доброго дня.
Сьогодні звернулася у відділення Ощадбанку (де оформляла зарплатну картку) з проханням зняти кредитний ліміт 500 гривень, так як мені його непотрібно і мені це приносить додаткову незручність(завжди від зарплати віднімати 500 гривень кредитного ліміту)
У працівника банку я запитала: що мені потрібно щоб зняти цей кредитний ліміт, на що вона відповіла мені що зараз Київ не знімає ліміти і сказала звертатися після Нового року.Я запитала чому так, у всіх банках знімають ліміти а у вас ні.
Вона сказала шо навіть якщо вона зараз прийме у мене заяву, то всерівно відключать після нового року.
Вийшовши з банку я зателефонувала на гарячу лінію, працівник сказав що потрібно писати заяву на тому відділенні де оформлялася зарплатна картка, я пояснила що сказали звертатись після нового року, після чого він мені сказав що це вирішує відділення де оформляли, а не контакт центр!

Чесно, багато карток мала від різних банків, але проблем ніяких небуло! А це державний банк і таке жахливе ставлення до клієнтів!!!

Прошу мені відповісти до кого ще звертатися щоб зняти цей кредитний ліміт??!
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
10 листопада 2017, 9:40
Добрый день!
Приносим извинения за предоставленные неудобства. Напишите, пожалуйста, в личные сообщения Ваши ФИО и номер телефона. Мы проверим ситуацию.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Коломия, вул. Богуна, 34. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Коломия, вул. Богуна, 34- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.