Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Рогатин, пл. Роксолани, 1

Адреса:
Івано-Франківська область, Рогатин, пл. Роксолани, 1
Телефон:
+38 (03435) 2-14-64
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2 не зарахована
28 листопада 2020, 22:08
Батько — пенсіонер отримую пенсію на карту ОЩАДБАНК. В sms-інформуванні пише — поступило на рахунок певна сума пенсії — загальний баланс по карті, з них власні кошти менші ніж баланс. Батько не розуміє кредит не оформляв, а доступний залишок менший ніж загальний. Чому неможливо зрозуміти ді Ощадбанку для пенсіонерів. Чекаю об'єктивних пояснень.
Коментарі (3)
Ответ банка
Ощадбанк
30 листопада 2020, 12:03
Доброго дня! У разі необхідності роз'яснення смс-повідомлення від банку та перевірки інформації за вашим рахунком рекомендуємо вам звернутись до контакт-центру за номером телефону 0-800-210-800. На сайті банку ви можете залишити запит на послугу зворотнього дзвінка: https://www.oschadbank.ua/ua/callback
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Рогатин, пл. Роксолани, 1. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Рогатин, пл. Роксолани, 1- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.