Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Городенка, вул. Т. Шевченка, 42

Адреса:
Івано-Франківська область, Городенка, вул. Т. Шевченка, 42
Телефон:
+38 (089) 220-01-40
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:15, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
24 грудня 2019, 14:31
Відділення Ощадбанк в місті Городенка Івано-Франківська область (вулиця Тараса Шевченка, 42, Городенка, Івано-Франківська область, 78100)

Жахливе обслуговування на зазначеному відділенні. Прийшов у відділення забрати кошти за опцією (послугою) « Швидка копійка», попросився в касу отримати кошти, у відповідь сказали, щоб став у загальну чергу з людьми які платать комунальні платежі. Черга у всіх касах, усі з оплатою комунальних. Немає організації, щодо видачі коштів без черги, або прийом коштів на «швидку копійку». Очікування на відділення з 11:00 год., а зараз 14:24 год. Питанння, в чому полягає позитивний аспект послуги — Швидка копійка, коли пів дня чекаєш, а ніхто не реагує. Куди скаржитися? Адже, така послуга, як Швидка копійка займає всього 2-5 хвилин, а не очікування цілий день, без успіху отримати кошти. Можливо в кінці дня людині ці кошти, вже будуть не актуальними, адже ці кошти клієнту були життєвонеобхідними.
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
24 грудня 2019, 17:20
Доброго дня! Перепрошуємо за спричинені незручності. Будь ласка, напишіть нам до особистих повідомлень ваше ПІБ та контактній номер телефону, перевіримо ситуацію.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Городенка, вул. Т. Шевченка, 42. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Городенка, вул. Т. Шевченка, 42- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.