Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Галич, пл. Волі, 7

Адреса:
Івано-Франківська область, Галич, пл. Волі, 7
Телефон:
+38 (089) 226-33-35
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:00, перерва: 13:00-13:45, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
4 червня 2024, 13:50
Нещодавно виграла грант від Дії та пішла відкривати рахунок в Ощадбанку. Керівник відділення спочатку прийняла мене, але коли почула, що я не відкриватиму у них зарплатний проєкт тощо, то сказала, що вона іде у відпустку, а мені потрібно їхати у найближче відділення в м. Івано-Франківськ. При цьому дуже неприємно «переконувала» мене, що я зобовʼязана відкрити підприємницький рахунок, бо «що нам з того?»…
Я скористалась послугами іншого відділення з чудовою менеджеркою.
А ця жіночка так і не пішла у відпустку. А такі «відшивання» вона здійснює періодично. Вважаю, що такі особи не мають працювати з людьми, тим більше на керівних посадах.
Написати коментар
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Галич, пл. Волі, 7. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Галич, пл. Волі, 7- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.