Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Виноградів, пл. Миру, 3

Адреса:
Закарпатська область, Виноградів, пл. Миру, 3
Телефон:
+38 (03143) 2-59-05, (03143) 2-59-00
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-16:30, Сб: 08:00-15:30, перерва: 13:00-14:00, Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
16 серпня 2018, 12:53
Моїй дружині-підприємцю знадобилося відкрити рахунок для виплати лікарняних по вагітності. Пішла в ПриватБанк, де вона вже клієнт років 8, до персонального банкіру. Вона відправила мою дружину до голови відділення, який не пояснюючим, а відмовляючим тоном став розказувати що треба для цього зробити: «це не так просто, це не безкоштовно, ліпше ідіть в інший банк, де умови простіші»
Пішла в Ощадбанк. Їй співробітниця банку коротко і ясно пояснила що вимагається, взяла документи, номер телефону, повідомила коли передзвонить. Передзвонила як і обіцяла, в телефонному режимі з'ясувала додаткову інформацію, відкрила рахунок, аккаунт в Corplight, повідомила коли прийти забрати документи. Все чітко, все працює.

За 8 років у Приватбанку ні разу ми не були так вражені професіоналізмом, швидкістю і відповідальністю працівника.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
16 серпня 2018, 13:56
Доброго дня! Щиро вдячні за Ваш відгук. Завжди раді допомогти.
5
23 вересня 2016, 18:29
Я постійний клієнт Ощадбанку. Всі свої операції здійснюю тільки через Ощадбанк вже більше 10 років. Останнім часом дійсно можу підтвердити факт, що Ощадбанк дійсно змінюється. Я бачу нові, приємні лиця, які в будь який момент готові допомогти в кожній операції. Працівники банку охоче і доступно роз'яснюють нові можливості банку. Мені подобається як вони піклуються про клієнта. Але, я мушу виділити момент, який я наблюдала в банку декілька разів. Перебуваючи в відділенні банку, мужчина середніх віків (очевидно працівник банку) при присутності клієнтів вирішува з працівниками нещрозумілі питання, цим самим блокуючи буденну роботу банку. Для нас присутніх було цеивидовище дуже не приємно. Я рахую, що всі внутрішні питання вирішуються один на один і не в присутності клієнтів. Мені хотілося б бачити оновлений, що ощадбаннк дійсно змінюється і зможе конкурувати з комерційними банками. Але, на мою думку внутрішні моменти банку не мають впливати на безперервне обслуговування клієнтів. Я від всього серця бажаю процвітання і розвитку Ощадбанку!
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
26 вересня 2016, 12:10
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Ми розгянемо Вашу пропозицію детально.
1
31 серпня 2016, 12:42
Як завжди — банкомати не працюють. То порожні, то — перерва у них. За тиждень можна готівку отримати 2-3 рази. І не більше. Хіба що ходити по місту і шукати інші банкомати… І знову ж комісія. Зайшов не давно до центрального відділення банку у м. Виноградів (Закарпаття) щоб зняти готівку з карточки… Чергааа… капец. простояв годинку… Дочекався… готівку зняли з картки… Стою в черзі в касі… Ще годинка пройшла. І це треба пів дня потратити, щоб отримати свої гроші. Теж цікаве: поки стою в черзі, без «Доброго дня», без нічого проривається крізь чергу керуюча відділенням і при нас починає кричати на своїх працівників, тикати якісь бумаги. Дівчина, яка обслуговували, вже напевно і забула що робила до того. Культура ВИЩОГО РІВНЯ!!! Про етику напевно тут не читали. Теж цікаве, теж напевно «мотивує» своїх працівників… Тобто в касі на вікнах стоїть вивіска «У разі відмови касира прийняти платежі, зверніться до керуючої». Це ж їхня робота!!! Чому я маю ходити і виясняти?!!! лозунг банку «Мій банк. Моя країна» — Не дай Бог!!!
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
31 серпня 2016, 12:54
Доброго дня. Приносимо вибачення за дану ситуацію! Приймемо міри, щодо вдосконалення якості осблуговування, дотримання високих стандартів та корпоративної етики. Дякуємо за відгук.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Виноградів, пл. Миру, 3. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Виноградів, пл. Миру, 3- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.