Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Андрушівка, вул. Зазулінського, 7

Адреса:
Житомирська область, Андрушівка, вул. Зазулінського, 7
Телефон:
+38 (04136) 2-12-87, +38 (04136) 2-13-36
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
10 лютого 2019, 21:20
Здравствуйте! В отделении ощадбанка г. Андрушевка ул. Зазулинского, 7 выдают фальшиивую валюту, случай был со мной, дали 50 евро, решила обменять в другом городе, так пошла в 5 банков, отказались менять, говорят идите туда кто дал, пришла в банк, говорю поменяйте, они мне, мол мы не могли такую дать… пошли в отказ, благо племянник работает в прокуратуре, приехал и сразу поменяли, у меня просьба проверьте пожалуйста это отделение, слышала не первый случай, просто жалко людей, или мне куда еще обратиться подскажите, спасибо.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
11 лютого 2019, 12:07
Добрый день!
Валюта, поступившая в отделение банка, проверяется на нескольких уровнях, в том числе НБУ. Схожая ситуация не допустима. Разберемся с ситуацией. В случаи подобной ситуации, рекомендуем обращаться в правоохранительные органы. И проверяйте валюту не отходя от кассы.
Відповідь адміністратора
Мінфін
13 лютого 2019, 17:40
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 13.02.2019).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Андрушівці 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Зазулінського, 7, Андрушівка
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Андрушівка, вул. Зазулінського, 7. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Андрушівка, вул. Зазулінського, 7- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.