Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Житомир, вул. Хлібна, 28

Адреса:
Житомир, вул. Хлібна, 28
Телефон:
+38 (0412) 42-20-85, +38 (0412) 42-22-52
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
9 серпня 2018, 10:56
8.08.2018 года с самого утра сотрудниками банка была проведена операция по переоформлению просроченной социальной карты.Во первых я ее жду до сих пор.во вторых мне открыли вообще не ту карту как оказалось а в третьих я вообще не могу с нее снять деньги.!!! Детские деньги!!! И теперь жду еще какойто подписи с Киева на каком то чеке!!! СКОЛЬКО ЖДАТЬ????!!!
Это ужас!!!
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
9 серпня 2018, 11:30
Добрый день! Приносим извинения за причинённые неудобства! Напишите пожалуйста в личные сообщения Ваше ФИО, номер телефона и в каком отделении Вы были (город, адрес).
1
25 листопада 2017, 18:50
Моїй мамі 70 років, отримує пенсію у відділенні Ощадбанку. З смс інформування зясувалось, що до карти підключена кредитна лінія. Кредитна лінія у 1500,00 гривень, які вона має погасити. При зверненні до відділення банку не отримали жодної нормальної відповіді. Кожен місяць знімають за користування лінією.Працівники банку не повідомили про підключення лінії, а також не називають загальну суму.Факт того, що кредитна лінія більше ніж вона отримує пенсію. Це просто жах, як ощадбанк з довірливих пенсіонерів витягуе гроші
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
27 листопада 2017, 11:45
Доброго дня! Приносимо вибачення за дану ситуацію. Додатково інформуємо, що в комплекс послуг за картковими продуктами входить кредитна лінія, перевагами якої є використання коштів за власним бажанням і за відсутності власних коштів, можливість використання не всієї суми відразу, встановлено пільговий період (30 календарних днів) на користування кредитними коштами безготівковим розрахунком. Якщо клієнт не бажаєте користуватися цією послугою, то можливо встановити кредитний ліміт у розмірі 0 грн або ж написати заяву на відмову від кредитної лінії. Напишіть, будь ласка, в особисті повідомлення ПІБ та контактний номер телефону клієнта, адресу відділення, в якому був відкритий рахунок. З'ясуємо ситуацію.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Житомир, вул. Хлібна, 28. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Житомир, вул. Хлібна, 28- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.