Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Турійськ, вул. Луцька, 6

Адреса:
Волинська область, Турійськ, вул. Луцька, 6
Телефон:
+38 (08922) 6-33-14
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
без оцінки
22 вересня 2017, 19:29
Вперше зіткнулась з такою проблемою, як заміна картки. 06.09.2017 р звернулась в Ощадбанк щоб замінити свою зарплатну картку. Замовила! Це був початок моїх проблем з банком!.Хотіла зняти гроші без картки, останні цифри нової вже мала, смс банкінг теж був підключений.Почала телефонувати на контакт-центр, щоб отримати решту цифр з картки.Мені була одна відповідь:«Операцію відхилено, проблеми з пластиком, перетелефонуйте після 12, після 16, після 18.І при виникненні проблеми звертайтесь в своє відділення» Я телефонувала три, чотири рази на день.Мені терміново потрібно було зняти власні кошти! Ці проблеми з пластиком продовжувались 13 днів!!! Хоча карточка виготовляється протягом трьох днів.Що це за відношення до клієнтів?!!! Коли не можна зняти власні кошти!!! Зателефонувала знову до контакт-центру, знову та сама відповідь:«Проблеми з пластиком».Одразу звернулась в місцеве відділення Ощадбанку, скільки мені ще чекати! Мені надали інформацію що картка вже готова,і протягом 9 днів буде доставлена.Я не розумію, як за 10 хв виготовляється карточка і одразу відправляється!!! Чи то такі фахівці в контакт-центрі!!! Та очікував мене сюрприз на 17 день, я отримала картку!!! Претензій до місцевого відділення не маю, вони, як могли так і мені допомагали.Розчарувалась у банку і довіри до нього вже немаю!!!
Коментарі (3)
Ответ банка
Ощадбанк
25 вересня 2017, 10:46
Доброго дня! Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Напишіть, будь ласка, в особисті повідомлення Ваші ПІБ та контактний номер телефону. Ми з'ясуємо ситуацію.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Турійськ, вул. Луцька, 6. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Турійськ, вул. Луцька, 6- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.